Grațiela Gavrilescu îl vede pe Tăriceanu “cel mai bun președinte”

0

Călin Popescu Tăriceanu seamănă a fi cel mai bun preşedinte din punctul meu de vedere, Graţiela Gavrilescu, cetăţean şi membru ALDE, a declarat, joi seara, vicepremierul şi ministrul Mediului, Graţiela Gavrilescu.

„Este opinia mea pe care mi-am exprimat-o nu neapărat ca membru ALDE, ci ca şi cetăţean care trăiesc în această ţară, care îmi doresc să trăiesc într-o Românie stabilă, într-un stat de drept aşa cum scrie la Constituţie. (…) este normal să-mi doresc un preşedinte care să mă reprezinte, care să aibă aceleaşi idealuri, care să fie un foarte bun român şi care să lupte pentru românii lui (…) Călin Popescu Tăriceanu – şi spun cred că ori de câte ori va fi nevoie – seamănă a fi cel mai bun preşedinte din punctul meu de vedere, Graţiela Gavrilescu, cetăţean şi membru ALDE. Un premier foarte bun, un preşedinte al Senatului foarte bun, un om foarte bun diplomat şi atunci bineînţeles are meritul respectiv. Dar, până în 2019 este cale lungă, nu se ştie ce se mai poate întâmpla”, a spus şeful de la Mediu, la Antena 3.

Ea şi-a exprimat dezamăgirea faţă de întârzierea adoptării rectificării bugetare care a blocat o serie de proiecte, subliniind totodată că anul 2019 va fi un an foarte greu.

Graţiela Gavrilescu a subliniat că ar fi vrut să vadă adoptat bugetul Administraţiei Fondului pentru Mediu, care a fost suplimentat cu 200 de milioane de lei pe componenta dedicată persoanelor fizice, astfel încât programul să fie deja accesat.

Ministrul Mediului consideră că românii îşi doresc un candidat la preşedinţie care să fie un foarte bun român, un om cu experienţă profesională, un om echilibrat.

„Cred că sunt foarte mulţi români care gândesc ca mine, dar în acelaşi timp ştiu sigur că românii doresc ca să se vadă o stabilitate guvernamentală, să vadă un parlament care să poată să fie în continuare decidentul nr. 1 în această ţară şi bineînţeles că, în momentul în care ori să vadă că proiectele pe care noi le-am creat încep să se dezvolte, cu certitudine românii în pasul nr. 2 se vor gândi exact pe cine vor avea de votat. Bineînţeles, fiind unul dintre personajele cele mai agreate de români, în viitoarea luptă electorală care ne aşteaptă la sfârşitul anului 2019, se vor alinia în spatele candidatului cei care-şi doresc într-adevăr un om care să aibă experienţă profesională, care să fie un foarte bun român, care să poată fi alături de ei „, a conchis vicepremierul.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.