Gigi Becali, desființat de Gabi Enache

0

Gabi Enache a ajuns între timp la Partizan Belgrad, dar nu uită momentele dificile pe care le-a trăit la FCSB. Fundaşul dezvăluie pentru TelekomSport modul cum a fost scos din echipă.

Gabi Enache a jucat timp la doi ani la vicecampioana României. Însă nu toate au fost bune şi frumoase în perioada în care jucătorul de 26 de ani a îmbrăcat tricoul roş-albastru. La FCSB a intrat în gura patronului după câteva evoluţii care nu au fost pe placul lui Gigi Becali. Enache nu a rămas însă dator.

„Problema este şi la patron care vorbeşte peste tot la tv şi jucătorul cade dintr-o dată. Prima oară m-au afectat criticile sale, dar după aceea am început să nu mai citesc ziarele sau să mă uit la ştiri. Nu am mai băgat în seamă absolut nimic şi totul a fost ok. Antrenorii cu care am lucrat şi jucătorii cu care am fost coleg ştiu cum îmi dau sufletul în timpul meciului. Am întrebat ce se întâmplă când am fost exclus din lot şi mi s-a spus că de acolo de sus s-a hotărât. Am acceptat decizia şi m-am pregătiti la fel” a dezvăluit Enache pentru TelekomSport.
Enache a colaborat doar şase luni cu Dică. Dar înţelege perfect în ce situaţii este pus câteodată antrenorul. „Şi-a făcut treaba foarte bine, e un antrenor de mare perspectivă care mi-a dat foarte multă încredere. Pe parcurs s-au mai schimbat datele problemei, iar săracul era nevoit uneori să facă unele lucruri. Îmi pare rău că s-a ajuns aici” a fost reacţia lui Enache.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.