Restricții de trafic în Mamaia, pe durata TriChallenge

Organizatorii TriChallenge, cea mai mare competiție de triatlon din Sud-Estul Europei, anunță astăzi că, pe durata de desfășurare a concursului, vor avea loc restricții de trafic, în stațiunea Mamaia.

Astfel, în perioada 15-16 septembrie, traficul va fi restricționat pe Bulevardul Mamaia și străzile adiacente sâmbătă, 15 septembrie, între orele 09:00 și 15:00, precum și duminică, 16 septembrie, între orele 08:00 și 16:00. Zona restricționată pornește din sud, în zona Aqua Magic, până în nord, pana la sensul giratoriu de langa hotel Caraiman (Complex Voila)”.

Organizatorii mizează pe o prezență a peste 2.000 de pasionați de mișcare, la Mamaia. De asemenea, 20 de țări din întreaga lume vor fi reprezentate de sportivii prezenți la startul celor trei zile de competiții.

TriChallenge reprezintă trei zile de festival multisportiv, care include, de acum, și proba de Aquatlon, precum și proba H3RO, pe distanța de half-triathlon.

Mai multe detalii despre eveniment sunt disponibile pe site-ul www.trichallenge.ro și pe pagina de Facebook a competiției, www.facebook.com/TriathlonChallenge.

TriChallenge este un eveniment organizat de către Smartatletic, finanțat de Primăria Constanța.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.