Totul despre SofistiCAT – Salonul Internațional Felin București 2018

Peste 250 de pisici din toate colțurile lumii vor putea fi admirate la SofistiCAT – Salonul Internațional Felin București, care va avea loc în zilele de 22-23 septembrie la Pavilionul C 6 din complexul Romexpo, București. 

Deschis în ambele între orele 10-17, Salonul Internațional Felin integrează cele mai importante două organizații mondiale ale crescătorilor de feline: Fédération Internationale Féline (FIFe) și The International Cat Association (TICA).

Publicul va avea astfel ocazia de a cunoaște două sisteme de arbitrare – FIFe (european) și  TICA (american) – și, în egală măsură, posibilitatea de a admira exemplare feline care nu sunt prezente în evenimentele dedicate unui singur sistem. La această ediție, vizitatorii vor putea admira în premieră un exemplar din rasa Lykoi, supranumită pisica vârcolac (werewoolf cat), datorită asemănării cu un lup.

SofistiCAT are ca principale puncte de atracție competițiile “BEST IN SHOW”, în care cele mai frumoase pisici se vor întrece pentru un loc pe podium.  Două prestigioase jurii internaționale vor evalua superbele exemplare de pisici din rasele Abysiniană, Albastru de Rusia, Angora Turcească, Bengaleza, British Shorthair, British Longhair, Burma, Chartreaux, Devon Rex, Don Sphynx, Exotică, Lykoi, Maine Coon, Neva Masquerade, Norvegiană de Pădure, Orientală, Persană, Pixie Bob, Ragdoll, Siberiană, Sacră de Birmania, Singapura, Sphynx, Siameză, Scottish Fold, Scottish Straight,Toyger.

Sâmbătă 22 septembrie, în pauza dintre arbitraj și finalele concursurilor, crescătorii raselor Persană și Exotic Shorthair au pregătit pentru public o prezentare specială.

Ca de fiecare dată, în cele două zile ale expoziției se va desfășura și campania “ARATĂ CĂ ÎȚI PASĂ”, în cadrul căreia se vor strânge donații (în bani sau hrană) pentru animalele din adăposturi. Organizațiile pentru protecția animalelor vor aduce pisici vaccinate și sterilizate,
spre adopție.

Vizitatorii vor putea participă la o tombolă specială, având ca premii centre de joacă pentru pisici, iar pentru copii va fi deschis un atelier de pictură pe față. În cadrul evenimentului, vor fi disponibile, la prețuri promoționale, produse și accesorii destinate atât pisicilor (hrană, igiena, joacă), cât și iubitorilor acestora (bijuterii, tricouri, poșete).

Prețul unui bilet de intrare este de 10 lei, pensionarii au bilet redus la 5 lei, iar copiii au acces gratuit.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.