Ponta îi dă lovitura de grație lui Dragnea

0

Liviu Dragnea, lovit din toate pozițiile! Victor Ponta a umblat din nou la arhiva foto şi a publicat pe Facebook o nouă imagine compromiţătoare pentru liderul PSD.

Victor Ponta prezintă o nouă fotografie cu Liviu Dragnea, alături de fostul şef SRI şi de Laura Codruţa Kovesi.

După ţinute, poza pare să fie făcută în aceeaşi zi şi acelaşi loc cu celelalte prezentate de Victor Ponta. Numai că Liviu Dragnea stă pe canapea exact lângă Laura Kovesi şi trage din ţigară. Ambii sunt în cămaşă albă, iar Kovesi are un bandaj elastic pe mâna stângă (în 2014 a avut mâna în ghips). În jurul mesei mai sunt George Maior, fost director SRI (în stânga), Gabriel Oprea (în stânga cu spatele) şi încă un personaj neidentificat (în dreapta cu spatele).

„Pt membrii CEX al PSD – pentru toti cei care inca il sustin pe Dragnea ! Stop minciunii si ipocriziei! Stop manipularii si imposturii!

Dragnea nu a luptat niciodata nici cu Kovesi, nici cu Statul Paralel , nici contra abuzurilor , nici ca sa-si apere colegii ! Mereu si-a urmarit interesul personal indiferent de interesul celorlalti !

Revolta mea, a lui Grindeanu, Tudose, Banicioiu, Andronescu, Firea si, de ieri, Tutuianu, Stanescu , Ciolacu, Mocioalca, Neacsu etc nu are absolut nicio legatura cu Iohannis, SRI, Soros bla bla – este doar o incercare in al 12 lea ceas de a-i lua mansa unui pilot nebun si disperat gata sa distruga tot!

Cine maine ramane cu Dragnea sa nu mai invoce scuze false!”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

S-ar părea că poza a fost făcută după alegerile din 2014, mâna stângă a Laurei Codruţa Kovesi nefiind complet refăcută. Şefa DNA și-a rupt mîna la scurt timp după alegerile prezidențiale din 2014, fiind vorba de o ruptură cu complicații, care a necesitat operație chirurgicală.

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.