Ponta critică discursul lui Dăncilă din Parlamentul European

0

Liderul Pro România, deputatul Victor Ponta, susține că discursul Vioricăi Dăncilă de la Strasbourg nu a făcut decât să-i irite pe liderii europeni. Ponta arată că liderii tuturor grupurilor politice au transmis un mesaj clar către România și i-au cerut Vioricăi Dăncilă să nu distrugă justiția și regulile democratice pentru nevoile lui Liviu Dragnea.

”Locul Romaniei este in Uniunea Europeana – sunt mandru ca sunt roman dar sunt mandru si ca sunt european! Dincolo de frustrari si nemultumiti trebuie sa facem Europa sa functioneze mai bine si Romania sa fie mai puternica si mai respectata – NU sa iesim din UE!

In dezbaterea din Parlamentul European criticile au venit din partea TUTUROR grupurilor politice / dincolo de atacuri absurde “macoviste” s-a cerut Romaniei sa nu distruga justitia si regulile democratice pentru interesul unui singur om / raspunsurile penibile ale Vioricai Dancila ( care a vorbit crezand ca se afla in Bucuresti la o televiziune prietena) nu au facut decat sa irite pe toata lumea! Guvernul PSD condus de Adrian Nastase a purtat toate negocierile pentru aderarea noastra la UE / Guvernul PSD Ponta a fost recunoscut si respectat ca un partener egal de ceilalti lideri europeni / votantii PSD sunt oameni care stiu cat de mult conteaza pentru agricultori subventiile europene, pentru infrastructura si educatie fondurile nerambursabile, pentru tinerii nostri posibilitatea de a merge la universitati din Europa si pentru milioane de conationali dreptul de a munci in toata Uniunea!

Romania si romanii NU trebuie sa fie sanctionati pentru lucrurile rele facute de Dragnea & Dancila , de tot felul de frustrati care apar la televizor si de slugile lor care sunt doar cu gandul la functii, contracte si pozitii pe lista PSD!”, arată Victor Ponta, pe pagina personală de Facebook.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.