Becali îl impune pe Coman titular în derby-ul din Bănie

0

Gigi Becali a declarat, luni, că Florinel Coman îi va lua locul lui Florin Tănase în echipa de start a celor de la FCSB în meciul cu CSU Craiova, din etapa a 12-a a Ligii I.

Gigi Becali face schimbarea după ce FCSB a pierdut cu Concordia Chiajna şi crede că Fl. Coman ar putea schimba faţa echipei.

„O să intre el acum. Pe rând. Care cum intră, rămâne acolo. Să intre el acum, să demonstreze că merită şi rămâne el. Dacă nu, intră iar Tănase. N-a jucat Man , n-a jucat Tănase, n-a jucat Junior! Dacă Benzar a mai jucat, a mai centrat, Junior şi Tănase, şterşi, şi Man. Man, aşa şi aşa. Dacă joacă aşa, la revedere cu milioanele! Coman nu a jucat pentru că am avut mai mare încredere în Tănase. Şi am greşit, ca dovadă. Coman era în formă, mă doare inima, dar trebuie cineva să stea şi rezervă, nu putem să jucăm cu un om în plus. Lui Coman nu ai ce să-i spui, a dat şi goluri. Ca dovadă că ne-am înşelat, am făcut alegerea greşită, Coman va juca el titular şi cu asta, basta!”, a declarat Gigi Becali.

Finanţatorul celor de la FCSB s-a referit şi la arbitrajem mai ales la meciurile dispuate de CSU Craiova şi CFR Cluj în etapa a 11-a: „Nici nu ştii cum să comentezi, că anul trecut era problema cu penalty-urile. Acum s-a schimbat, acum scoate mingea din poartă, altă metodă. Îţi dai seama? Aşa ceva, ce s-a întâmplat alaltăieri, nu mi-a dat să văd. Un 11 metri, la doi metri adversarul, ăla cu Cicâldău… Dacă e omul la doi metri şi tu dai 11 metri aiurea, dacă bagă mingea în poartă, tu o scoţi, părerea mea e că ăştia nu sunt arbitri. Cum să scoţi mingea din poartă? Asta e, ce putem să facem?”.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.