Incident șocant la liceul „Dan Mateescu” din Călărași

0

O femeie, însoţită de alte cinci persoane, a bătut o pe elevă de 16 ani pe motiv că fata ar avea o relație cu soțul ei. Scandalul a avut loc în curtea Liceului „Dan Mateescu” și a fost întrerupt de intervenția unui profesor.

Un profesor, martor la scandal, a povestit incidentul în exclusivitate pentru România TV.

„O elevă era agresată de mai multe persoane, însemnând vreo 4-5 persoane. Din discuții, din ce țipau ele, am înțeles că acea elevă întreținea relații cu soțul uneia dintre ele. Am luat eleva în brațe, am băgat-o în școală. Între timp acele persoane au încercat să mi-o smulgă din mână pentru a o bate în continuare. Ţipau că soțul aceleia i-ar fi cumpărat un telefon de 3.000 de lei, fapt care a fost confirmat de spusele elevei și ale colegelor.

Și directoarea liceului confirmă, neoficial, povestea.

„A avut loc un incident, a fost anunțată Poliția. Deja au venit ieri, au luat declarații, s-a deschis un dosar, acum vor veni din nou. (…) Au verificat camerele de supraveghere, au văzut incidentul. Au stabilit identitatea celor care au fost implicați. Respectivele au apucat, probabil, să-i dea două palme pentru că paznicul de aici şi paznicul de la Eminescu au intervenit și s-a terminat foarte repede. Au scos-o pe fată din mâinile lor. Persoanele respective bănuiesc că o așteptau, o cunoșteau, pentru că imediat au sărit, au lovit-o.”, a povestit directoarea.

Scandalul este anchetat și de Inspectoratul Școlar Județean Călărași.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.