Campionatul Național de Viteză în Coastă, ultima etapă! Peste 90 de piloți, înscriși!

0

Peste 90 de piloţi vor lua startul în ultima etapă a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă, Trofeul Opel, care se desfăşoară în perioada 12-14 octombrie la Braşov, organizat de Club Sportiv AMC Racing, sub egida Federaţiei Române de Automobilism Sportiv.

Competiţia care va stabili noul campion naţional se va desfăşura pe sectorul de drum Braşov-Poiana Braşov, traseul având o lungime de 5 km.

Fostul campion naţional de raliuri Mihai Leu, unul dintre organizatori, a declarat joi, într-o conferinţă de presă susţinută la Braşov, că traseul competiţiei este unul extraordinar şi foarte mulţi piloţi sunt îndrăgostiţi de acesta.

Istvan Soos a afirmat că se bucură foarte mult că ia startul la ultima etapă din Campionatul de viteză pe traseu montan, fiind primul său sezon complet la această specialitate.

Competiţia începe vineri seara, la ora 19,30, cu prezentarea piloţilor, iar sâmbătă, în intervalul orar 8,45-16,30 vor avea loc manşele de recunoaşteri şi antrenamentele cronometrate.

Duminică, între orele 8,45-10,30 se vor desfăşura alte două manşe de recunoaşteri, iar de la ora 13,15 are loc prima manşă de concurs. A doua manşă de concurs se va desfăşura de la 16,00, iar festivitatea de premiere, de la ora 19,30.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.