Tătărușanu, desființat de Duckadam

0

Ciprian Tătăruşanu (32 de ani) a fost criticat de Helmuth Duckadam chiar înaintea meciului LITUANIA – ROMANIA, în care portarul lui FC Nantes va fi titular.

Ciprian Tătăruşanu a primit aprecieri din partea presei din Franţa după prestaţiile de la FC Nantes. La ultimul meci de campionat, însă, a gafat la unul dintre golurile marcate de Bordeaux, terminat 3-0, iar Helmuth Duckadam l-a criticat dur.

„Tătăruşanu mai are din astea. Iar la gafa de la golul doi, asta face parte din jocul lui. El a fost supărat o perioadă lungă pe mine, pentru că i-am spus nişte chestii care nu i-au plăcut. Aici a fost, cum să spun, o aroganţă. Are un stil, câteodată, când joacă cu piciorul, arogant. E arogant, neconcentrat, vrea să pară dezinvolt. Iar la golul doi, 90% este greşeala lui. Are un joc flegmatic în multe momente”, a declarat Helmuth Duckadam pentru Digi Sport.

Ciprian Tătăruşanu a fost convocat de Cosmin Contra pentru dubla din Liga Naţiunilor cu Lituania şi Serbia şi are ţanse mari să fie titular, joi, în meciul LITUANIA – ROMANIA.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.