Asasinul jurnalistei din Bulgaria, extrădat din Germania

0

Bărbatul suspectat de uciderea jurnalistei bulgare Viktoria Marinova, la Ruse, va fi trimis ‘în curând’ din Germania în Bulgaria, a anunţat vineri justiţia germană, potrivit AFP. Decizia vine după ce familia lui Severin Krasimirov anunţa că tânărul de 21 de ani vrea să-şi ispăşească pedeapsa într-o închisoare în Germania pentru că se teme că ar putea păţi ceva dacă va fi adus în Bulgaria. 

Parchetul din oraşul Celle a anunţat că tânărul Severin Krasimirov, acuzat de uciderea jurnalistei bulgare Viktoria Marinova, la Ruse, va fi extrădat în 10 zile.

Severin Krasimov, arestat marţi în Germania, a recunoscut că, sub influenţa alcoolului şi a drogurilor, a „lovit victima şi a aruncat-o într-un tufiş”, dar a dat asigurări că „nu a vrut să ucidă victima şi a negat că a violat-o”.

Viktoria Marinova (30 de ani), care era reprezentant administrativ şi prezentatoare la postul local TVN Ruse, a murit după ce a fost lovită, strangulată şi violată. Corpul său lipsit de viaţă a fost descoperit pe 6 octombrie într-un parc din oraşul Ruse, aproape de malul Dunării.

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.