Barna ironizează vizita lui Dăncilă în Turcia

Share:

Dan Barna, preşedintele USR, spune că vizita pe care premierul Viorica Dăncilă o efectuează în Turcia, Emiratele Arabe Unite şi Kuweit seamănă izbitor de mult cu turneele lui Nicolae Ceauşescu prin Asia, Africa sau Orientul Mijlociu în căutarea susţinerii, principala concluzie fiind că „pe plan extern credibilitatea României riscă să devină egală cu cea a lui Liviu Dragnea – cât mai aproape de zero”.

„În contextul tentativei continue de erdoganizare a României de către PSD şi ALDE, premierul lui Liviu Dragnea a plecat să ia lumină de la însuşi sultanul Recep Tayyip Erdogan. Frapează nu doar lipsa de răspundere a unui prim-ministru de ţară membră UE, care fuge din ţară în aceeaşi zi în care pare că se reaprinde lupta pentru justiţia din România, cât mai ales destinaţiile alese pentru turneul doamnei Dăncilă: Turcia, Emiratele Arabe Unite şi Kuwait. Toate acestea se petrec în condiţiile în care tocmai a fost amânată pentru a doua oară şedinţa comună a Guvernului României cu cel al Statului Israel. (…) Dincolo de faptul că seamănă izbitor de mult cu turneele lui Nicolae Ceauşescu prin Asia, Africa sau Orientul Mijlociu în căutarea susţinerii, principala concluzie este că pe plan extern credibilitatea României riscă să devină egală cu cea a lui Liviu Dragnea – cât mai aproape de zero”, a scris Dan Barna, luni, pe Facebook.

Premierul Viorica Dăncilă s-a întâlnit luni cu preşedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, în debutul unei vizite pe care o efectuează în Turcia, Emiratele Arabe Unite şi Kuweit.

Scopul acestei vizite, a subliniat Dăncilă, este promovarea relaţiilor economice.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.