Șeful PSD Iași îl critică dur pe primarul Chirica

0

Liderul filialei municipale a PSD Iaşi, Marius Ostaficiuc, susţine, referindu-se la criticile primarului Mihai Chirica după ce Poliţia a interzis focul de artificii la zilele oraşului, că este o perioadă în care „diavolul îi încearcă mai abitir pe unii” şi că Iaşiul are un edil „foarte tulburat”. „Aşteptăm, cu răbdare şi credinţă, ca rătăcirile de acest fel să înceteze, iar domnul primar să-şi învingă demonii ce îl torturează. Să ne rugăm, aşadar, pentru fratele Chirica!”, a spus Ostaficiuc, potrivit news.ro.

Marius Ostaficiuc a scris, pe pagina sa de Facebook, că „manifestările nervoase ale primarului Iaşiului sunt unice în politica românească, dar şi şocante, prin violenţă şi patimă”.

„Până şi în politică, există o limită dincolo de care nu se trece. Moartea, răul fizic al adversarilor politici, ura viscerală ţin mai degrabă de un discurs de tip mafiot, decât de primarul Iaşului, oraş prin excelenţă cultural şi adânc spiritualizat. Ne-am fi aşteptat ca experienţa înalt religioasă a ultimelor zile, când Iaşiul a devenit centru al întregii ortodoxii, să lase altfel de urme asupra psihicului lui Mihai Chirica. Ne-am fi aşteptat ca Sfânta Parascheva să-l ajute şi pe primarul nostru, aşa cum face cu toţi cei ce se închină la moaştele ei în aceste zile binecuvântate. În schimb, ne trezim cu un edil foarte tulburat, care anunţă în presa naţională că va face focuri de artificii la moartea adversarilor săi politici”, afirmă liderul filialei municipale Iaşi a PSD.

El adaugă că „manifestări iraţionale s-au mai văzut de-a lungul timpului în apropiere de racla Sfintei, fiind o perioadă în care diavolul îi încearcă mai abitir pe unii”.

„Aşteptăm, cu răbdare şi credinţă, ca rătăcirile de acest fel să înceteze, iar domnul primar să-şi învingă demonii ce îl torturează. Să ne rugăm, aşadar, pentru fratele Chirica!”, mai scrie pe reţeaua de socializare şeful social-democraţilor din municipiul Iaşi, Marius Ostaficiuc.

Primarul Mihai Chirica a declarat, luni seară, că interzicerea focului de artificii la Sărbătorile Iaşiului de către Poliţie reprezintă o „presiune politică nepermisă”, adăugând că ieşenii se vor bucura de concert şi poate, cât mai curând, şi de un foc de artificii.

„Asta chiar dacă trebuie să tragem din Teleorman, o să tragem şi de acolo. Vom fi aici şi după ce moare Dragnea şi dispar toate lichelele”, a spus Chirica, adăugând că, la dispariţia fiecărui lider neocomunist din România, el va face, din salariul său, un mic foc de artificii.

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.