Rugby: Andrei Ursache nu concepe alt rezultat decât victoria cu Portugalia!

0

Internaţionalul român Andrei Ursache, căpitanul echipei franceze de rugby Carcassonne (liga a doua), spune că partida din noiembrie, contra Portugaliei, trebuie câştigată pentru a demonstra că naţionala frunzei de stejar mai are multe de arătat la nivelul jocului cu balonul oval.

”Am fost contactat de noul antrenor al României, Thomas Lievremont, şi am avut câteva discuţii cu el. Întotdeauna vin cu drag la echipa naţională, este important să fim sănătoşi pentru a ajunge la acel meci. Este o partidă extrem de importantă pentru noi, un meci pe care România trebuie să îl câştige şi pentru asta trebuie să strângem rândurile. Suntem conştienţi şi noi, ca jucători, că este un moment extrem de dificil pentru rugbyul românesc, însă trebuie să lăsăm în urmă ce a fost pentru că oricum nimic nu se mai poate schimba şi să vedem ce putem face de acum înainte pentru a ajuta echipa să ajungă la următoarea Cupă Mondială”, a spus Ursache, într-un interviu acordat site-ului FRR.

În opinia sa, ”Stejarii” trebuie să facă meciuri cât mai bune şi să urce în ierarhia internaţională, în prezent aflându-se pe poziţia 17.

”Este de datoria noastră să demonstrăm că România mai are multe de arătat la nivelul jocului, să încercăm să urcăm în clasamentul mondial şi să facem meciuri bune pe viitor”, a subliniat internaţionalul român.

În vârstă de 34 de ani, pilierul Andrei Ursache, unul dintre cei mai experimentaţi componenţi ai primei reprezentative, a fost desemnat căpitan al echipei sale de club şi ales de către suporteri cel mai bun jucător al primelor patru etape din ProD2.

România va întâlni Portugalia în data de 10 noiembrie, pe Arena Zimbrilor din Baia Mare, de la ora 14,00, în barajul de menţinere în Rugby Europe Championship, cel de-al doilea eşalon valoric european.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.