Rezultatele anchetei privind moartea lui Ilie Balaci

0

Ministerul Sănătății a anunțat primele concluzii în privința morții lui Ilie Balaci, în urma acuzațiilor potrivit cărora fostul fotbalist ar fi putut fi salvat dacă i s-ar fi aplicat tratamentul corect.

Ministerul Sănătăţii a finalizat raportul privind ancheta morţii lui Ilie Balaci.

„Rezultatele preliminare ale controalelor efectuate la Serviciul de Ambulanță Craiova și la Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova de Corpul de Control al Ministerului Sănătății împreună cu reprezentanți ai Departamentului pentru Situații de Urgență din cadrul MAI relevă faptul că au fost respectate procedurile în efectuarea intervențiilor medicale în cazul lui Ilie Balaci. Ambulanțele au fost dotate corespunzator iar protocolul de resuscitare a fost respectat, fiind efectuată chiar o resuscitare prelungită”, se arată într-un comunicat al Ministerului Sănătăţii.

Poliţia a deschis un dosar penal pentru moarte suspectă în cazul decesului lui Ilie Balaci, precizând că această măsură se ia când nu este eliberat certificatul de deces şi se efectuează necropsia pentru a se stabili cauza morţii.

Ilie Balaci, fosta mare glorie a Universităţii Craiova, a încetat din viaţă duminică dimineaţă, la vârsta de 62 de ani.

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.