Ruptură între Gigi Becali și Vasile Geambazi

0

FCSB trece printr-o perioadă agitată la nivelul conducerii. Gigi Becali ar fi avut un conflict cu Vasile Geambazi, nepotul său şi acţionarul majoritar din acte al FCSB, scrie ProSport.

Gigi Becali s-a certat cu Vasile Geambazi după ce Pompiliu Stoica a fost impus ca antrenor la FCSB II.  Geambazi a luat notă de un protest al fotbaliştilor de la FCSB II şi de la U19, care au reclamat că nu vor să lucreze cu Pompiliu Stoica, apoi l-ar fi înştiinţat pe Gigi Becali că a pregătit, prin avocaţi, actele prin care cedează acţiunile la FC FCSB SA, acolo unde latifundiarul din Pipera nu mai figurează din 2005.

„Faptul că am intenţia de a trece pe numele lui Gigi acţiunile e doar rezultatul unui plan de afaceri, nu e conflict. Voi deveni patronul FCSB Academy şi voi avea echipe care vor juca la grupele de juniori împotriva FCSB, lucru interzis. În clipa de faţă patron la FCSB Academy e un prieten, nu sunt eu”, a spus Vasile Geambazi pentru ProSport.

Potrivit acestuia, lui Gigi Becali îi vor fi cedate atât acţiunile pe care le deţine, cât şi acţiunile lui Constantin Geambazi, tatăl său. În total, 97% din acţiunile FCSB.

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.