Dragnea, între odele colegilor și mesajele ironice ale adversarilor, la 56 de ani

Liviu Dragnea și-a sărbătorit duminică ziua de naştere. La 56 de ani, are alături femeia pe care o iubeşte. Irina Tănase îi face declaraţii publice de dragoste, îi este mereu alături, iar şeful PSD vorbeşte uşor sfios despre o eventuală nuntă. Încă de la primele ore ale dimineţăă, pe Facebook au apărut mesaje de susţine şi urări de „La mulţi ani!” din partea mai multor organizaţii ale social-democraţilor. Şi pagina de Facebook a liderului PSD abundă în mesaje, dintre care unele cu „La mulţi ani cu executare!”.

Mesajul „La mulţi ani cu executare!” a fost proiectat, duminică seară, pe o clădire din Piaţa Victoriei din Capitală, de ziua de naştere a liderului PSD, Liviu Dragnea.

De cealaltă parte, colegii săi au transmis, prin intermediul filialelor partidului, urări de bine, vorbind despre „omul Liviu Dragnea”, fără de care România ar fi confiscată.

„La mulți ani, domnule președinte!
LA MULȚI ANI, DE-AICI, DE-ACASĂ!
Vă urăm mulți ani cu multă sănătate, multe bucurii și realizări atât în plan profesional, dar și personal!
Vă dorim, și ne dorim, să nu ezitați nicio clipă, să nu cedați nicio secundă, niciun pas înapoi!
Ba din contră, continuați așa cum vă știm(cum ne știm, de altfel)!Continuați să rămăneți același om vertical, corect și echilibrat; același teleormănean luptător; același român curajos și iubitor de țară! #curaj #determinare #pânălacapăt”, este mesajul postat pe Facebook pe organizatia PSD Teleorman.

„Cu prilejul zilei de naștere a domnului președinte al PSD, Liviu Dragnea, Organizația PSD Mehedinți îi adresează cele mai calde urări de sănătate, bucurii și prosperitate, dorindu-i, totodată, să se bucure de multiple realizări în viața personală și profesională.
Folosim acest prilej pentru a-i transmite înalta noastră considerație și de a-i adresa un călduros ” La multi ani!””, este mesajul primit de la PSD Mehedinţi.

Şi Maricela Cobuz, deputat PSD Suceava, i-a transmis un mesaj pe Facebook, alături de o fotografie cu ei doi: „La mulți ani Domnule Președinte Liviu Dragnea!”

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.