Tăriceanu, vizită oficială la Seul

0

O delegaţie condusă de preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, se va afla în vizită oficială la Seul, în Coreea de Sud, în perioada 12 – 17 noiembrie. Vizita are loc în perioada în care liberalii pregătesc o moţiune de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă.

O delegaţie condusă de preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, se va afla în vizită oficială la Seul, în perioada 12 – 17 noiembrie, la invitaţia preşedintelui Adunării Naţionale a Republicii Coreea, Moon Hee-sang. Deplasarea a fost aprobată în şedinţa Biroului permanent de luni, scrie Agerpres.

Din delegaţie fac parte Nicolae Avram (PSD), preşedintele Grupului parlamentar de prietenie România – Republica Coreea, Gheorghe Marin (PSD), membru în acest grup, Daniel-Cătălin Zamfir, liderul grupului ALDE, Ioan Cristina (PNL), Fejer Laszlo-Odon, viceliderul grupului UDMR, George-Nicolae Marussi (USR).

Vizita are loc în perioada în care PNL intenţionează să depună o moţiune de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă. Conducerea partidului a decis ca peste două săptămâni toți liberalii să fie prezenți la Parlament și să anuleze deplasările externe.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.