Florin Iordache îi cere explicații ministrului Toader

0

Fostul ministru al Justiţiei cere clarificări de la succesorul său în cazul documentului legat de clasarea unuia dintre dosarele lui Klaus Iohannis.

Deputatul PSD Florin Iordache, fost ministru al Justiţiei, a declarat la Imparţial că Tudorel Toader are responsabilitatea de a clarifica povestea legată de Augustin Lazăr şi, dacă este vorba de o eroare, ar trebui să şi-o asume.

El a adăugat că Tudorel Toader trebuie să îşi asume „mai multe lucruri, pentru întreaga activitate” şi că o evaluare va trebui făcută în partid.

„Atunci când o să facem evaluarea o să am şi eu câteva lucruri de spus colegilor mei. Aştept evaluarea premierului şi la PSD voi avea şi eu câteva lucruri de spus”, a afirmat Iordache.

Întrebat dacă a votat împotriva ministrului, la moţiune, Iordache a negat: „Nu am votat pentru că au fost nişte lucruri care cred că nu trebuie trecute în moţiune, cred că avem responsabilittae ca partid atunci când susţinem un guvern să-l susţinem până la capăt. Nemulţumirile le tranşăm în partid”.

 

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.