Incendiu în Complexul Studențesc din Timișoara. Zeci de persoane, evacuate!

0

Un incendiu a izbucnit, miercuri seara, în Complexul Studenţesc din Timişoara, într-un bloc de locuinţe, la un apartament de la etajul întâi. Potrivit pompierilor, 40 de persoane au fost evacuate din imobil.

Pompierii au reuşit să stingă incendiul izbucnit, miercuri seara, la un apartament dintr-un bloc de locuinţe din Complexul Studenţesc din Timişoara, iar trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Banat” al judeţului Timiş, Elena Megherea, a declarat pentru News.ro că doi bărbaţi şi o femeie au necesitat îngrijiri medicale.

„Au fost trei persoane care au necesitat îngrijiri medicale, doi bărbaţi şi o femeie. Un bărbat a avut o plagă tăiată după ce a încercat să spargă un geam, o femeie a avut un atac de panică şi un bărbat s-a intoxicat cu fum”, a declarat Megherea.

Potrivit sursei citate, pompierii au intervenit cu trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o ambulanţă tip SMURD şi două ambulanţe SAJ, un ofiţer şi 17 subofiţeri.

Pompierii au reuşit să stingă incendiul, urmând să stabilească exact cauza producerii acestuia.

Incendiul izbucnise, miercuri seara, la un apartament situat la primul etaj al unui bloc de locuinţe din Complexul Studenţesc din Timişoara, iar 40 de persoane au fost evacuate din imobil.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.