FCSB, eliminată de Dunărea Călărași din Cupa României

0

FCSB a fost eliminată, joi, din Cupa României, după ce a pierdut meciul din optimile de finală cu Dunărea Călăraşi, scor 1-2.

Dunărea a fost mai activă în prima repriză și a irosit câteva ocazii notabile, dar descătușarea a venit abia după pauză. Șeroni a deschis scorul în minutul 47, înălțându-se cu capul și marcând în urma unei faze fixe. Călărășenii au continuat să fie periculoși și au fost din nou aproape de gol, tot Șeroni apărând la finalizare. Incapabili să-l învingă pe Cezar Lungu, portarul în zi mare al Dunării, steliștii au mai primit un gol în minutul 80, de la Dobrosavlevici, tot în urma unei faze fixe și după o gravă eraore de marcaj a lui Lucian Filip. Golul de onoare al FCSB-ului, reușit de Dumitru în minutul 82, nu a mai schimbat soarta partidei, iar FCSB părăsește din nou prematur Cupa, o competiție pe care a treatat-o mai mereu cu dezinteres în ultimii 10 ani.

DUNĂREA CĂLĂRAŞI – FCSB  2-1 (0-0)

Şeroni 47, Dobrosavlevici 80 / Cr. Dumitru 82

Dunărea Călărași: C. Lungu – Simion, Dobrosavlevici, Șeroni, Mendy (55 D. Ispas) – Bourceanu, Gligorov – Keyta (66 S. Pană), Clemence, Kanda – N’Diaye. Antrenor: Dan Alexa.

FCSB:  A. Vlad – Jakolis, L. Filip, Jr. Morais, Roman – Nedelcu, Zlatinski (75 T. Moldovan) – I. Stoica (67 Cr. Dumitru), Moruțan, D. Benzar – Rusescu. Antrenor: Nicolae Dică.

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.