Negoiță, decis să vândă Dinamo!

Share:

Dinamo trece prin cea mai nefastă perioadă din istorie și ar putea fi cumpărat de grecul Konstantinos Tsakiris, după cum scrie Gazeta Sporturilor. Astfel, omul de afaceri a fost invitat de „câini” la meciul de luni seară, dintre FC Voluntari și Dinamo.

Ionuț Negoiță și Konstantinos Tsakiris se află în negocieri avansate. Grecul a venit în România alături de Akis Mantzios, consilierul său pe probleme de sport și astfel, cei doi ar urma să asiste luni seară la meciul dintre Voluntari și Dinamo.

Konstantinos Tsakiris are o avere estimată la un miliard de euro și nu este străin de „sportul rege”. În vârstă de 47 de ani, el a fost patronul echipei Panionios Atena în perioada 2006-2011. Cea mai bună clasare a lui Panionios a fost locul 5, loc pe care l-a ocupat în primele două sezoane.

Primul contact dintre Negoiță și Tsakiris a fost în luna aprilie, însă cei doi oameni de afaceri nu au ajuns la un consens. Tranzacția s-ar putea realiza acum, în contextul în care Dinamo trece printr-o perioadă foarte dificilă. Dinamo București ocupă penultimul loc în campionat. După 13 etape, echipa pregătită de Mircea Rednic este pe locul 13, cu 13 puncte.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.