Hoții care au spart locuința senatorului Bădălău, prinși!

Share:

Hoţii care au spart casa senatorului PSD Niculae Bădălău au fost identificaţi, anunţă România TV

Senatorul PSD Niculae Bădălău a declarat marţi că va introduce noi sisteme de securitate în locuinţă pentru a reduce trauma familiei, după ce casa i-a fost spartă de hoţi la sfârşitul săptămânii trecute.

Întrebat de ce avea oprite camerele de supraveghere, Bădălău a explicat: „Pentru că soţia mea avea o problemă că poate cineva intra pe IP-ul camerei şi ne poate, o poate vedea în alte momente şi nu are intimitatea necesară. (…) O să introducem noi sisteme pentru a reduce din trauma familiei, pentru că în acest moment fiica mea nu doarme singură, la 20 şi ceva de ani. E tragic să se întâmple acest lucru. Nu avem siguranţa cetăţeanului încă bine asigurată în ţară, nici pe stradă, nici în locuinţe. (…) Cea mai mare traumă este a familiei, chiar şi a mea. Asta este trauma, s-au făcut atâtea presupuneri şi ipoteze, e clar că eşti afectat pentru că locul unde te simţi în siguranţă este dormitorul”.

El a mai spus că nu i-au fost furate documente. „Vreau să vă spun că nici acum nu am reuşit să facem un inventar al tuturor lucrurilor din casă. (…) Principalele obiecte care au dispărut sunt un lănţişor, ceasurile şi acea armă. E foarte interesant, pentru că un hoţ nu fură o armă, un om care vine să fure o armă nu fură alte obiecte. În acelaşi timp, vreau să vă spun că absolut nimic nu a fost deranjat, absolut nimic, adică au lucrat… Ceasurile erau într-o cutie, pentru că aveau sistem automatic care le rotea ca să le ţină în viaţă şi a scos fiecare bucăţică foarte elegant, a pus-o la loc, nu a deranjat absolut nimic”, a explicat Bădălău, adăugând că poliţiştii au găsit amprente.

Locuinţa din oraşul Bolintin Vale, judeţul Giurgiu, a senatorului PSD Niculae Bădălău a fost spartă de hoţi vineri noapte.

„În casă, atunci, erau doar ei trei (Niculae Bădălău, soţia senatului şi o altă rudă). Dormeau la etaj, iar hoţii au furat de la parter. Dimineaţa, când s-au trezit, nu au sesizat nici o urmă care să îi ducă cu gândul la jaf, ci doar atunci când soacra mea se pregătea să iasă din casă şi a vrut să îşi pună la mână ceasul pe care îl poartă de obicei. Bineînţeles, nu mai era în casetă, nu a mai găsit nici cruciuliţa din aur a socrului meu, verighetele, câteva accesorii, iar apoi a văzut că din sertar lipsea şi arma. Soacra mea a făcut atac de panică, apoi au sunat la poliţie. De două zile poliţia este aici, caută peste tot, au venit cu câini. Noi sperăm să găsească hoţii, avem încredere şi aşteptăm să vedem cine a făcut asta”, a declarat Claudia Pătrăşcanu, nora lui Niculae Bădălău, pentru ziarul Click.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.