Florin Busuioc a făcut infarct în timpul unui spectacol la Craiova!

0

Florin Busuioc a făcut infarct în timpul unui spectacol, pe scena teatrului din Craiova. Medicii l-au resuscitat de trei ori. Actorul a fost dus de urgență la spital, unde a fost supus unei intervenţii chirurgicale.

Florin Busuioc se află acum în afara oricărui pericol, medicii efectuând o operaţie minim invazivă, pentru montarea unui stent.

„Operaţia a fost o reuşită, i s-a montat un stent şi acum pacientul este în afara oricărui pericol. În legătură cu celelalte detalii, familia nu îmi permite să dau nicio declaraţie. Important este însă că totul s-a terminat cu bine”, a declarat Cristina Geormăneanu, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenta Craiova, potrivit Mediafax.

Florin Busuioc se afla în sala Filarmonicii Oltenia din Craiova, unde juca în spectacol Central Park. Busu a început să se simtă rău, chiar în timp ce era pe scenă.

A fost chemată o ambulanță SMURD, iar acestuia i s-a acordat îngrijiri la fața locului. Ulterior, Florin Busuioc a fost traportat de urgență la unitatea primiri urgență a Spitalului Județean din Craiova.

„Confirm faptul că Florin Busuioc a suferit un infarct. Nu ştiu exact în ce stare mai e, dar ştiu că a fost resuscitat şi că starea lui nu e una bună. Voi reveni cu detalii ulterior”, a declarat purtătorul de cuvânt al unităţii spitaliceşti, Cristina Geormaneanu.

Starea actorului este foarte gravă, acesta fiind resuscitat de trei ori. Se pare că prezentatorul TV are nevoie de un stent, iar medicii se pregătesc să-l opereze. Echipa care efectuează operația este formată din doi medici tineri, unul venit din București și unul din Târgu-Mureș, care s-au transferat recent la spitalul din Craiova, unde s-a deschis un centru de cardiologie. Potrivit unor surse medicale, şeful Secţiei de Cardiologie şi-a închis telefonul.

„Da (a suferit un infarct-n,.r.), a intervenit SMURD-ul. A fost resuscitat, iar acum este îngrijit la spital. Momentan e la Spitalul Judeţean de urgenţă din Craiova”, a declarat, pentru MEDIAFAX, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat.

Medicii au încercat chiar să-l transfere la București. Acest lucru nu este posibil, însă, deoarece starea sa nu este încă una stabilă, iar elicopterul SMURD nu a putut decola din cauza vremii nefavorabile.

Florin „Busu” Busuioc, născut în 1962, la Hunedoara, este un actor român și prezentator al rubricii „Vremea” din cadrul Știrilor Pro TV. În 2010, a fost desemnat de către Societatea Europeană de Meteorologie ca cel mai bun prezentator meteo al anului din Europa.

A debutat în televiziune în 5 decembrie 1996 cu emisiunea Dăruiești și câștigi la Pro TV. Astfel, în perioada 17-24 decembrie, Florin Busuioc, gazda emisiunii, prezintă cazurile unor copii talentați, dar cu posibilități materiale precare, copii cărora alți oameni au decis să le ofere ajutor.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.