Hedone Cafe, un business antreprenorial cu capital 100% românesc

0

Hedone Cafe, singura companie din România producătoare de espressoare profesionale și râșnițe de cafea și furnizor de servicii complete pentru prepararea cafelei, se pregătește să intre în liga producătorilor de top internaționali, odată cu lansarea în 2019 a noii game de echipamente profesionale pentru prepararea cafelei.

Un business antreprenorial cu capital 100% românesc, Hedone Cafe se află în plin proces de dezvoltare a unei noi game de echipamente profesionale pentru prepararea cafelei, realizate de specialiști români, în fabrica sa de la Craiova.

Noile echipamente sunt rezultatul a peste 4 ani de activitate de cercetare și dezvoltare și încorporează tehnologii de ultima generație, specifice aparaturii profesionale de top, precum tehnologia smart.

“Am început prin a proiecta o gamă de espressoare profesionale destinate pieței naționale, cu caracteristici tehnice perfecționate, precum și a unei game de aparate profesionale – pachet râșniță și espressor – dedicată pasionaților de cafea din segmentul end-consumer/home-consumer. Apoi, analizând cerințele pieței și preferințele consumatorilor și, totodată, investind considerabil în activitatea de cercetare tehnologică, am identificat o nevoie a pieței care ne-a determinat să extindem linia de noi produse, cu echipamente performante dotate cu cea mai nouă tehnologie disponibilă la nivelul industriei noastre și care să răspundă, astfel, trendurilor globale. În momentul de față, avem în curs de dezvoltare 11 noi produse (nouă espressoare și două râșnite).“ declară Dragoș Manciu, Director de Producție Hedone Cafe.

Noile aparate, produse la Craiova și destinate marilor piețe internaționale, sunt dotate cu tehnologie de top, care asigură râșnirea și extracția ideală, având drept rezultat o cafea perfectă, cu fiecare preparare.

Totodată, noile aparate dedicate industriei HoReCa sunt gândite și proiectate astfel încât să fie un adevărat partener pentru barista și să aducă plus valoare oricărui tip de afacere din acest domeniu.

De exemplu, tehnologia smart integrată în aceste noi echipamente asigură comunicarea inteligentă și eficientă între espressor și râșniță, făcând posibilă ajustarea automată a diferitelor setări fără intervenția umană, și are drept rezultat obținerea unei râșniri și a unei extracții în condiții optime.

Noile echipamente vor fi disponibile începând din a doua jumătate a lui 2019 și vor fi distribuite, cu precădere, pe marile piețe internaționale.

Despre Hedone Cafe

Hedone Cafe este o afacere antreprenorială cu capital 100% românesc, singura companie din România producătoare de espressoare profesionale și râșnițe de cafea și furnizor de servicii de la A la Z pentru prepararea cafelei. De la producția espressoarelor și râșnițelor profesionale, la producția și comercializarea cafelei premium, de origine, proaspăt prăjită, până la servicii integrate pentru clienții HORECA, Corporate și SOHO, Hedone Cafe s-a dezvoltat ca un business cu servicii complete, având ca misiune excelența în prepararea cafelei. Povestea Hedone Cafe începe la finalul lui 2012 și este strâns legată de pasiunea pentru cafea și dorința de a educa gustul românilor și antreprenorilor români din domeniul HORECA pentru cafeaua gourmet. De la un prăjitor de cafea artizanal, compania a ajuns ca în prezent să deservească peste 700 de clienți, la nivel național, și să comercializeze espressoarele și râșnițele profesionale produse în fabrica din Craiova, în țări din Asia și Europa.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.