Nicolae Stanciu, la un pas de un transfer uriaș în Germania sau Anglia

0

Nicolae Stanciu, acum la Sparta Praga, ar putea face obiectul unui nou transfer spectaculos în scurt timp, de numele său fiind interesate mai multe echipe din Europa.

Anamaria Prodan, agentul jucătorului, a vorbit pentru Telekom Sport despre situaţia lui Nicolae Stanciu, precizând că îşi doreşte ca internaţionalul român să prindă în scurt timp o mutare într-un campionat de top al europei: Bundesliga sau Premier League.

„Aşteptăm să vedem. Mai întâi să ne punem de acord la suma de transfer, sau, cel mai important, dacă ei vor dori să îl vândă. Eu mi-aş dori foarte tare undeva în Bundesliga sau în Anglia. Asta cu ofertele e foarte greu. De exemplu, dacă Gigi Becali nu doreşte să îl vândă pe Man, poţi să ai toate ofertele de pe pământ, că jucătorul nu se vinde. Noi trebuie să ne punem întâi de acord, dacă aceste cluburi doresc să vândă jucătorii. Eu zic că Stanciu poate pleca. Depinde acum şi de sumă, de cât de mult cer cei de acolo. Şi dacă cei de acolo vor să îl vândă”, a declarat Anamaria Prodan.

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.