Rednic îi dă replica lui Șumudică

0

Antrenorul echipei de fotbal Dinamo, Mircea Rednic, i-a transmis, vineri, tehnicianului Marius Şumudică să nu uite că datorită lui şi a formaţiei alb-roşii a câştigat titlul de campion cu Astra Giurgiu în sezonul 2015-2016.

În plus, Rednic a lăsat să se înţeleagă faptul că portarul din acel sezon al formaţiei sale, lituanianul Vytautas Cerniauskas, nu şi-ar fi apărat corect şansele în partidele cu Astra Giurgiu.

„Să nu uite el că dacă nu era Mircică şi Dinamo „Şumi-bet” nu lua niciodată campionatul (n.r. – cu Astra Giurgiu în 2016). Iar la meciurile alea de care a zis să îi mulţumească lui Cerniauskas (n.r. – portarul Vytautas Cerniauskas). Pentru că Cerniauskas înainte de meciurile cu Astra avea dureri de cap şi de spate. Când îl vedea pe Alibec i se făcea rău. Îi dădea gol Alibec şi de pe banca de rezerve. Aşa că Şumi, rămâneai doar cu pantalonii jos şi cu pusul în genunchi dacă nu era Mircică şi Dinamo. Să nu uite că a ajuns campion datorită echipei Dinamo”, a afirmat Rednic.

Antrenorul echipei saudite de fotbal Al Shabab, Marius Şumudică, declarase tot vineri, pe Aeroportul Henri Coandă, că Mircea Rednic nu ar trebui să mai vorbească despre el pentru că atunci când s-au înfruntat jucătorii săi i-au dat câte 4 goluri.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.