Vedetele au strălucit în hainele de blană cu eticheta Flora Năstase

0

Pe 9 noiembrie, la Palatul Parlamentului, a avut loc show-ul GLAMOUR FURS by FLORA NĂSTASE, un spectacol de modă în care hainele de blană au fost în prim-plan. Vedete din showbiz-ul românesc au acceptat să prezinte pentru designerul Flora Năstase care, prin acest eveniment, a marcat revenirea pe podium, după un deceniu de absenţă.

Colecţia a fost inspirată de divele anilor ’30-’40, iar pe scenă au fost prezentate haine din linx, nurcă, leopard, vulpe argintie, produse pe care le găsiţi pe www.haineblana.ro. Rochiile care au completat ţinutele sunt piese din colecţia personală a designerului Flora Năstase și au fost prezentate de Paula Chirilă, Florentina Opriș, Costina Cheyrouze, Eveline Păuna, Alina Rugină, Roxana Niculae, Olga Bălan și Annes.

FLORA NĂSTASE: „Dacă la început am spus că GLAMOUR FURS e mai mult decât o colecţie de haine de blană, e un show… acum sunt convinsă că înseamnă chiar mai mult decât atât! GLAMOUR FURS este o poveste! Este povestea mea, pe care o rescriu după 10 ani în care produsele mele au lipsit de pe podium. Mi-am dorit ca revenirea mea în prim-planul evenimentelor de fashion să fie un spectacol în care hainele de blană să strălucească fiind purtate de nume sonore din spaţiul public românesc”.

Evenimentul a notat și o premieră: Adrian Enache a urcat pe podium alături de Diana, fiica sa: „Este pentru prima dată când eu și fiica mea, Diana, acceptăm invitația de a prezenta împreună pe podium produse vestimentare, pentru că poveștile hainelor de blană care poartă eticheta Flora Năstase sunt speciale, iar numele său este o garanție a calității”, a declarat Adrian Enache. „Întotdeauna sunt emoționată atunci când sunt alături de tatăl meu, iar evenimentul se astăzi, o premieră pentru amândoi, m-a  făcut să mă simt frumoasă, elegantă. Am fost o femeie fatală”, a completat Diana.

În show-ul GLAMOUR FURS, Ozana Barabancea a purtat o haină de blană roșie, spectaculoasă: „Am acceptat bucuroasă invitația pe care am primit-o de la Flora Năstase. Hainele de blană sunt produse pe care și le doresc toate femeile și au și de ce, pentru că orice femeie este frumoasă într-o haină de blană!”

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.