Șoc la Brăila. Un tânăr a intrat cu mașina furată într-un mall!

Share:

Atac deosebit de grav, în această după-amiază, la Brăila, acolo unde un tânăr drogat ar fi înjunghiat o persoană, apoi a furat o mașină și a intrat în plin într-un mall.

Totul a început pe varianta Brăilei, acolo unde suspectul ar fi înjunghiat un bărbat și i-a furat mașina, scrie observator.tv.

A condus apoi pe mai multe străzi din oraș și a provocat câteva tamponări, iar apoi a ajuns la Brăila Mall, unde a intrat în plin ușile centrului comercial.

Potrivit ultimelor informații, tânăr în vârstă de 20 de ani a lovit cu mașina mai mulți oameni pe centura orașului, iar la mall ar fi lovit alte cinci persoane când a intrat în ușile centrului.
Potrivit martorilor prezenţi la incident, tânărul ar fi vorbit ruseşte.
Bărbatul a fost reţinut
„Un tânăr de 20 de ani, din Brăila, în urma unui conflict avut cu un bărbat, în legătura cu un autoturism, l-a înjunghiat pe acesta pe raza localității Cazasu. Ulterior acesta s-a deplasat cu autoturismul pe centura municipiului, unde a intrat în niște pietoni, și-a continuat deplasarea în parcarea de la mall, unde a intrat într-un grup de persoane. Acesta a fost reținut”, informează IPJ Brăila.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.