Ranieri revine în Premier League!

Share:

Claudio Ranieri se reîntoarce după numai un an în Premier League, unde a câştigat titlul cu Chelsea, acolo unde a câştigat titlul cu Leicester, în 2016.

Fulham, ultima clasată în Premier League după 12 etape, l-a demis pe tehnicianul Slavisa Jokanovic, după şase înfrângeri consecutive. Înlocuitorul sârbului, care a promovat în primăvara acestui an gruparea de pe Craven Cottage în primul eşalon este italianul Claudio Ranieri, care revine în Premier League după numai un an.

În vârstă de 67 de ani, Claudio Ranieri a antrenat-o ultima oară pe FC Nantes, de care s-a despărţit în luna mai pe cale amiabilă.

„Este o onoare să accept propunerea domnului Shahid Khan și o oportunitate să antrenez Fulham, un club fantastic cu tradiție și istorie. Obiectivul acestui club nu ar trebui să fie niciodată doar supraviețuirea în Premier League. Trebuie să fim tot timpul un adversar dificil și trebuie să obținem ceea ce ne propunem”, a declarat Claudio Ranieri, miercuri, după acceptarea oficială a ofertei.

În vară, Fulham a cheltuit 110 milioane de euro pe transferuri, iar acum se aşteaptă de la Ranieri salvarea de la retrogradare.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.