Scandal: Un telefon mobil, găsit în celula Elenei Udrea din Costa Rica!

0

Detalii incredibile în cazul Elenei Udrea. S-au făcut percheziții în celula fostului ministru al Turismului, în urma cărora a fost găsit un telefon mobil.

Elena Udrea şi Alina Bica s-au trezit, ziele trecute cu autorităţile în celulă, unde s-au făcut percheziţii. În urma verificărilor, a fost găsit un telefon mobil, însă, din primele informaţii, se pare că nu aparţine deţinutelor românce.

Mai mult, surse au declarat pentru Antena 3, că Elena Udrea ar fi vizitată frecvent de persoane de la FBI, care ar dori să afle drumul unor sume uriaşe care ar fi ajuns în România.

Elena Udrea a rămas în arest în Costa Rica, după ce instanţa a respins solicitarea de eliberare făcută de reprezentanţii acesteia, scriu jurnaliştii din Costa Rica.

Fostul ministru al Turismului Elena Udrea şi fosta şefă DIICOT Alina Bica au fost reţinute, în 3 octombrie, de Biroul Naţional Interpol din Costa Rica. Ulterior, Elena Udrea şi Alina Bica au fost arestate preventiv pentru două luni.

Elena Udrea şi Alina Bica au făcut recurs la Tribunalul Constituţional din Costa Rica, informează site-ul AmeliaRueda.com. Cele două denunţă plasarea în arest preventiv şi cer eliberarea, afirmă surse citate de presa locală.

În recursul adresat instanţei constituţionale, Elena Udrea a invocat imposibilitatea de a-şi primi copilul în penitenciar, din cauza condiţiilor inadecvate. La rândul său, Alina Bica a contestat o serie de condiţii legale referitoare la procedura de extrădare în România.

 

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.