Enel Energie Muntenia a relocat magazinul din Cartierul Drumul Taberei din București

Enel Energie Muntenia a relocat magazinul din cartierul Drumul Taberei din București, de la fosta adresă de pe Aleea Băiuț nr. 4, într-un spațiu mai prietenos și mai ușor accesibil clienților, situat în centrul comercial Drumul Taberelor de pe Strada Braşov nr. 25.

Programul noului magazin din Strada Brașov nr. 25 mezanin este de luni până vineri, între orele 09.00 și 17.00 Mijloacele de transport public disponibile în apropiere sunt linia de tramvai 41, liniile de troleibuz 69, 90 și 93 și liniile de autobuz 105, 126, 173 şi 221.

Specialiștii din magazin vor oferi persoanelor fizice și juridice asistență privind contractarea, depunerea de documente și oferte dedicate pentru serviciile de energie electrică, gaz și servicii cu valoare adăugată. Clienții vor putea, de asemenea, să cumpere produse eficiente din punct de vedere energetic, cum ar fi becurile LED.

Enel este o companie energetică multinațională, unul dintre liderii integrați pe piețele globale de electricitate, gaze naturale și energii din surse regenerabile. Enel este una dintre cele mai mari companii de utilități din Europa după capitalizarea de piață și una dintre primele companii de electricitate de pe continent în ceea ce privește capacitatea instalată și EBITDA raportat. Grupul Enel activează în peste 30 de țări din lume, având o capacitate instalată netă de producție de energie de circa 89 GW. Enel distribuie electricitate printr-o rețea de peste 2,2 milioane de kilometri, are circa 73 de milioane de clienți casnici și companii în toată lumea, care reprezintă cea mai mare bază de clienți comparativ cu firmele europene din domeniu. Divizia de energii regenerabile Enel Green Power operează unități de producție cu o capacitate instalată de 43 GW din surse eoliene, solare, geo-termale și hidro în Europa, cele două Americi, Africa, Asia și Australia.

Enel România este unul dintre cei mai mari investitori privați în domeniul energetic, cu operațiuni în sectorul distribuției și furnizării de electricitate, dar și al producției de energie electrică din surse regenerabile, prezent pe piața din România din 2005. Enel are 3.100 de angajați în România și oferă servicii unui număr de 3 milioane de clienți. Companiile E-Distribuție operează rețele cu o lungime totală de aproximativ 128.000 de kilometri în trei zone importante ale țării: Muntenia Sud (inclusiv București), Banat și Dobrogea, acoperind o treime din piața locală de distribuție, și dezvoltă un program de investiții pentru îmbunătățirea calității serviciilor, a siguranței și performanței rețelelor și implementarea pe plan local a standardelor de mediu ale grupului Enel. Enel Energie și Enel Energie Muntenia sunt importanți furnizori de energie în România, având în ofertă atât energie electrică și gaze naturale, cât şi servicii cu valoare adăugată (precum servicii de asistenţă, produse de iluminat, servicii de asigurare, aer condiționat etc).

 

 

Citește și
2 Comentarii
  1. anghelache florina spune

    incerc sa iau legatura cu enel….
    nu gasesc nici-un telefon, dar gasesc o adresa mail… ma rog
    incerc la adresa mail….ma blochez la niste coduri
    Codul de contract, de parca am documentul la mine sau l-am memorat din start, ca nr tf al familiei…
    oricum, nu pot intreba, sesiza sau pur si simplu a ma informa in situatia aceasta
    basca, nu pot crea nici cont pe myenel, ma lovesc de alte coduri….
    as merge personal la sediul lor, dar ajung in zona dupa ora 17. Enel deja a inchis.
    cum procedam? in afara de stresul aferent (personal!!!) nu vad alta rezolvare. Si totusi…

  2. Popescu Moise spune

    Bună ziua,
    Astăzi, 02 septembrie a.c. m-am prezentat la Magazinul ENEL Drumul Taberei, Strada Brașov nr. 25, pentru alegerea unei oferte privind furnizarea energiei electrice, sub îndrumarea unui consultant al magazinului. Nu comentez locația care este la o adresă destul de vagă, când foarte simplu ar fi trebuit să fie completată cu ”Complexul AUCHAN”, despre care toată lumea din zonă știe, spre deosebire de ENEL despre care nimeni nu a știut să mă îndrume. Ajuns în AUCHAN, altă nebuloasă pe care trebuie să o dezlegi pentru a identifica Magazinul ENEL. Dar zicala ”A nimerit orbul Brăila” a funcționat, așa că am găsit și eu sediul, după nenumărate întrebări, în stânga și în dreapta.
    În timpul așteptării îndelungate și nelipsite, pe care nu o comentez, căci pe la noi așa se poată, am citit pe o plasmă o îmbietoare reclamă care ne recomandă ca pentru a alege o ofertă privind furnizarea energiei electrice ”apelați la consultanții din magazinele noastre” (n.r. ENEL), și când am apelat, ce să vezi!!! ți se distribuie 3 oferte cu cifre seci la care te uiți nedumerit, și întrebând consultantul ce ți-ar recomanda, răspunsul fiind ”Alegeți-o pe care o vreți” că eu v-o recomand pe cea maximă, și dacă nu vă puteți decide vi le dau pentru acasă și veniți în altă zi”.
    Multe ar trebui consemnate, dar mă opresc aici, nu însă fără a arăta că profesia de consultant de care am avut parte nu este, nici pe departe, cea de care a dat dovadă salariatul ENEL.
    Prin urmare, după cum este procedura cu privire la calificarea prestărilor de serviciu, consultantului ENEL nu pot decât să-i acord un calificativ de ”nesatisfăcător”
    Moise Popescu

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.