Black Friday Autovit.ro: Ford Fiesta din 2017 la jumătate de preț și reduceri de totale de peste 900.000 de euro la autoturisme

0

Anul acesta, Autovit.ro prezintă super oferte de la dealerii săi parteneri, printre care: Ford Fiesta din 2017 la 7.723 euro, preț redus cu 50% de la 15.446 euro și BMW Seria 4 la 16.997 euro, redus cu 23% de la 21.990 euro. 

În total, în ziua de Black Friday, pe Autovit.ro sunt peste 300 de oferte active pentru autoturisme, camioane și utilaje grele, cu o valoare totală a discount-urilor de peste 900.000 de euro.

 „Am lansat cele mai mari discount-uri din istoria campaniei Black Friday de pe Autovit.ro: am pregătit oferte cu discount-uri record, care ajung la 50% din valoarea inițială a autoturismelor. Ne-am asigurat că mașinile din ofertă sunt extrem de relevante pentru cumpărători, cu un rulaj mic, produse recent, de la cei mai importanți dealeri ai noștri. În plus, anul acesta vine și cu o varietate de oferte pentru categoria de camioane și utilaje grele, iar acest lucru ne face să fim și mai încrezători în succesul pe care îl are Black Friday în România.”, a declarat Andrei Dumuța, Business Manager Autovit.ro.

Campania de Black Friday Autovit.ro conține oferte de la 26 de dealeri parteneri, cele mai multe oferte fiind oferite de Aliat AUTO (Centru Autorizat Mercedes-Benz) din Târgu Mureș, Auto Geist (Galați), Leasing Atomobile (București) și Casa Auto Timișoara.

Cel mai mare discount oferit în cadrul campaniei de Black Friday Autovit.ro este de 19.792 de euro și reprezintă 25% din valoarea mașinii scoase la vânzare, un Mercedes-Benz CLS scos la vânzare de dealerul Auto Schunn la 59.381 euro, prețul inițial fiind de 79.173 euro.

Cele mai scumpe mașini scoase la vânzare sunt un Mercedes-Benz G din anul 2018 (209.428 euro), cu un discount de 19.040 euro și un preț final de 190.388 euro (brut) de la dealerul Auto Schunn și un Mercedes-Benz S din anul 2017 (149.759 euro) cu un discount în valoare de 12.921 euro, ajungând la un preț final de 136.838 euro (brut), de la același dealer.

Alte oferte de Black Friday pe Autovit.ro:

Mercedes-Benz C, 2018, 35% discount, preț de Black Friday 30.702 euro

Pentru a beneficia de ofertele de Black Friday, utilizatorii trebuie să parcurgă câțiva pași simpli: să sune la dealerul care propune oferta și să achite un avans pentru a rezerva mașina dorită.

Autovit.ro a fost prima platformă care a organizat o ediție de Black Friday în România dedicată autoturismelor, în urmă cu cinci ani, campanie care a devenit deja o tradiție în industria auto.

 Despre Autovit.ro

Autovit.ro este cea mai  mare platformă online din România destinată vânzării și cumpărării de  mașini noi și second-hand, cu peste 2 milioane de vizitatori lunari și peste 1.000 de dealeri auto care folosesc serviciile companiei. Potrivit unui studiu Unlock Market Research, 78% dintre românii interesați de domeniul auto au folosit Autovit.ro pentru a vinde sau a cumpăra o mașină.

Aparținând OLX Group și cu o experiență de 18 ani pe piața din România, Autovit.ro consolidează relațiile între vânzători și cumpărători și oferă acces la informații de încredere și consultanță asupra vânzărilor de autoturisme, camioane, autoutilitare, motociclete, utilaje de construcții, mașini agricole și piese auto second-hand.

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.