Rednic îl „ciupește” pe Contra

Mircea Rednic a comentat situaţia de la echipa naţională, care a fost repartizată în urna a patra valorică pentru tragerea la sorţi pentru preliminariile EURO 2020.

Mircea Rednic a declarat că selecţionerul Cosmin Contra a urmărit rezultatele în meciurile din Liga Naţiunilor.

„Eu cred că a urmărit să aibă rezultate în această perioadă. Mă gândesc că cineva i-a anunţat pe jucători ce se întâmplă în celelalte meciuri. Eu vreau să reţin părţile pozitive care în meciul ăsta s-au văzut, mai ales în prima repriză, cu o bună posesie, prezenţă în careul advers. Acestea sunt lucrurile care rămân. Eu reţin atitudinea pe care o avut o jucătorii, atitudine pe care nu au avut-o la început. Eu cred că el a fost preocupat de rezultate, pentru că asta îl ţine pe un antrenor. Eu cred că punctele astea pozitive ne dau speranţe pentru calificarea la campionatul european. Sunt multe lucruri pozitive. Eu mi-aş fi dorit să rişte mai mult cu jucătorii de la Under 21, trebuia să dea mai mult credit celor tineri, măcar 2-3 la fiecare meci ar fi fost bine”, a declarat Mircea Rednic.

România a terminat pe locul 2 în grupa din Liga Naţiunilor, dar a retrogradat în urna a patra valorică pentru tragerea la sorţi a preliminariilor pentru Campionatul European din 2020.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.