Incendiu cumplit în comuna Vadu Pașii. Două persoane au murit!

Share:

Două persoane au murit carbonizate în comuna buzoiană Vadu Paşii după ce casa în care locuiau a luat foc, cel mai probabil de la o ţigară. Vecinii au observat că iese fum din imobilul unde locuiau doi bărbaţi şi o femeie şi au mers să vadă ce se întâmplă. Când s-au apropiat de casă au observat flăcări în interior şi au sunat imediat la 112 pentru a solicita ajutorul pompierilor.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Buzău, George Creţu, la sosirea forţelor de intervenţie, incendiul se manifesta din interiorul imobilului pe o suprafaţă de aproximativ 150 de metri pătraţi, scrie news.ro. Pompierii au lichidat flăcările şi au identificat două cadavre carbonizate. Aparent, ar fi vorb despre un bărbta şi o femeie.

Conform martorilor, în locuinţă trăiau un bărbat şi o femeie, soţ şi soţie, dar şi un frate al bărbatului, care obişnuiau să lucreze cu ziua în sat sau pe la primăria din localitate pentru a beneficia de ajutor social.

Fiul celor doi proprietari ajuns la faţa locului a confirmat că alături de mama şi tatăl său, în imobilul care a ars în întregime, mai locuia şi un unchi, însă nu a putut spune cui aparţin cele două cadavre, acestea fiind imposibil de identificat. Totodată tânărul a declarat că cel mai probabil focul a pornit de la o ţigară aprinsă dar şi că e posibil ca părinţii săi să fi făcut rost de ceva lemne şi să fi făcut focul în sobă pentru a se încălzi.

Pompierii şi poliţia desfăşoară căutări pentru a da de urma celui de-al doilea bărbat cu atât mai mult cu cât toţi martorii spun că este posibil ca el să fi fost în casă la ora producerii incendiului.

Ancheta pompierilor urmează să identifice şi cauza exactă a izbucnirii incendiului.

 

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.