Ședința CSAT, suspendată de Iohannis pentru 19 decembrie

Share:

Consiliul Suprem de Apărare a Ţării (CSAT) s-a reunit marţi, la Palatul Cotroceni, pe ordinea de zi fiind subiecte privind înzestrarea Armatei, planul de întrebuinţare a forţelor armate care vor fi trimise la misiuni şi operaţii în afara ţării anul viitor, Planul Naţional de Priorităţi Informative şi programul CSAT pe 2019. Pentru că discuţiile s-au prelungit, şedinţa afost suspendată şi va fi reluatăpe 19 decembrie.

Preşedintele Klaus Iohannis a suspendat şedinţa CSAT, informează România TV.

Şedinţa Consiliului Suprem de Apărare a Ţării (CSAT) a fost suspendată marţi după mai mult de patru ore, urmând ca discuţiile pe subiectele aflate pe ordinea de zi să fie reluate în 19 decembrie.

„Şedinţa Consiliului Suprem de Apărare a Ţării, care a avut loc marţi, 11 decembrie a.c., a fost suspendată de către Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, la solicitarea membrilor Consiliului, având în vedere faptul că ordinea de zi a cuprins tematici importante referitoare la apărarea ţării şi securitatea naţională, fapt care a generat discuţii prelungite”, anunţă Administraţa Prezidenţială într-un comunicat.

Şedinţa va fi reluată pe 19 decembrie.

„Președintele României a decis reluarea ședinței Consiliului Suprem de Apărare a Țării în data de 19 decembrie a.c., pentru continuarea analizei subiectelor aflate pe ordinea de zi”, se mai arată în comunicat.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.