Daniel Ghiță, atacuri pe bandă rulantă la adresa lui Moroșanu

Share:

Daniel Ghiță (37 de ani) continuă lupta pe două planuri. După ce s-a luat de Benny Adegbuyi (33 de ani), luptătorul a lansat un nou atac furibund și la adresa lui Cătălin Moroșanu (34 de ani). Ghiță nu este de acord cu felul în care ”Moartea din Carpați” a pus problema pentru ca mult așteptatul duel dintre cei doi să se desfășoare în viitorul apropiat.

„De la cineva care este sub nivelul meu , nu accept oferte, pentru ca eu sunt adevăratul luptător, care am fost numărul 1 mondial.

Moroșanu tot țipa că trebuie să lupt în ‘condițiile impuse de el și în gala lui’. Cine ești? Neica Nimeni , tu te crezi deja Muhammad Ali de Românica? Devi penibil! Cine ești tu? Ce-ai realizat tu în kickbox să pui condiții? Cred, că de la Regele Junglei ai impresia că tu ești regele kickbox si in România ? Ce performante ai tu sa pui condiții? Provocarea mea ar trebui sa o înțelegi ca o onoare! Este o înjosire pentru kickboxul românesc! Vreau sa arat lumii lupta între ” campioni K1″ și adevărații luptători!

In conferinta de presa minți și te contrazici singur! Ne spui și unde are loc gala ? El deja a aranjat, singur fără sa ma întrebe și pe mine ,dar cred ca are fantezii.De ce continui sa minți? Începi sa aberezi sau îți crezi propriile aberații? De unde așa aroganta ? Cine te crezi ?

Începi sa te victimizezi și sa te vaiți in livuri pe FB , și ma insulți : sunt prost, frustrat, invidios, ca eu ți-am atacat familia! Eu? Nicidoata! Insulți și te ascunzi după un Fb și te vaiți ca babele. Eu nu te am insultat niciodată. Am ripostat, ceea ce te a suparat ca îți stric jocurile!

De ce toate se întâmpla pe fb ? Nimic concret in realitate! Vrei sa îți faci imagine cu numele meu! Numele meu scoate bani Cash. Sportul nu contează! Nu se vând biletele , de aceea vorbești de Ghita? Te stresează lumea ca te întreabă când lupți cu Ghita ?

De ce denaturezi adevarul și minți opinia publica?Tu vrei sa candidezi la europarlametare in Mai 2019 din partea PNL, iar eu ti am stricat planul. Hai, luptam in Aprilie 2019! Înainte de alegeri. Folosești sportul pentru campania ta electorală??!Amâni deja lupta in Iunie 2019, ar fii deja 8 luni! După ce primesti bătaie …da rău in campania electorală nu da bine, îți pierzi credibilitatea. Eu nu sunt in niciun partid politic și nu candidez la Europarlamentare ! Nu i așa ?

Pe ce as putea sa fiu eu invidios? Pe frumusețea ta? Performanța ta? Sa fim serioși! Stilul tău ca faci pe prostul și te victimizezi nu este stilul meu. Eu nu mă chilotaresc pe bani, nu am nevoie de voturi, nu suport văicăreala și victimizarea ieftină pentru un like pe FB.

Încetează sa pui tu condiții, doar pe Facebook , ca managerii mei aștepta concret, un telefon nu doar minciunile tale pe FB!”, a răbufnit Ghiță, pe contul său de social media.

Daniel Ghiță spune că Moroșanu a început să-i copieze stilul vestimentar, dar și alte activități caritabile.

„Eu deja m-am săturat de minciunile tale! Nu ești bărbat și ești penibil. Fanii tăi văd că te ascunzi după un Facebook, după o petardă sa nu lupți! Tu nu poți pune condiții! Ești inferior mie, eu ar trebui sa pun condiții!

Ieși public și spune că îți este frică să lupți cu mine și nu mai folosi ‘campion K1’ niciodată! De o lună de zile am curățat așa zișii campioni K1 de la TV. Faci bani și îți bati joc de sportul românesc.
Minti și nu ești bărbat!

Eu zic, în loc să stai sa faci intrigi si jocuri murdare, mai bine fă ceva constructiv, că ești destructiv. Mă copiezi, la costum cu cămașă albă, caritabilul, care dă pachete la copii, doar dacă e presa, și de show înainte de sărbători. Roagă-l pe cărăușul de genți al lui Irimia, să schimbe tactica și să-și asume circul în care te-a băgat!

Ora și data!”, a mai punctat Daniel Ghiță, potrivit digisport.ro.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.