Daniel Ghiță, un nou atac la adresa lui Moroșanu

0

Daniel Ghiţă continuă „războiul” personal împotriva lui Cătălin Moroşanu. Reacţia pe care a avut-o după ce „Moartea din Carpaţi” a câştigat prin KO lupra cu Ivo Cuk spune totul despre relaţia tensionată dintre cei doi.

Vineri seară, Cătălin Moroşanu a reuşit cel mai rapid KO din carieră. L-a învins pe croatul Ivo Cuk, după doar 30 de secunde, într-o gală desfăşurată la Craiova, dar meciul nu l-a mulţumit pe Ghiţă. „Așa cum am spus, am și demonstrat Petarda: show ieftin, circ, Kuk nu știa nici măcar să ţină garda!

Era jenant ca Sebastian Ciobanu sa fie arbitru!? Când el este luptător și prietenul lui Moroşanu, îl pui pe post de arbitru? Deontologia? Arbitrii trebuie să fie neutri!

Voi sta cu ochii pe voi, țip până încetaţi cu show-ul şi respectaţi kickboxul românesc!

Luptaţi cu adversari de același nivel!”, a fost reacţia lui Daniel Ghiţă, pe Facebook.

În ultimele săptămâni, Daniel Ghiţă l-a provocat de mai multe ori pe Cătălin Moroşanu, iar cei doi se află în negocieri pentru o luptă în 2019.

Moroşanu pare dispus să accepte, dar a anunțat că va aduce arbitri străini la eventuala luptă, pentru a nu exista interpretări. Condiția este ca lupta să aibă loc în promoția sa, Dynamite Fighting.

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.