Hedone Cafe, producătorul român de espressoare cucerește piața asiatică

0

Producătorul român de espressoare și aparate profesionale pentru prepararea cafelei, Hedone Cafe, a cucerit piața Asiatică, prezentând la cel mai mare târg internațional din Asia – Seoul Cafe Show 2018,  gama sa de aparate profesionale produse în Craiova.

Totodată, compania românească și-a consolidat distribuția în Asia, prin semnarea unui parteneriat cu unul dintre cei mai mari jucători coreeni din industria cafelei, Nice Korea,  o companie care activează în domeniu de peste 30 de ani în Coreea de Sud și Asia.

Nice Korea este unul dintre jucătorii de top din Coreea de Sud, furnizând espressoare, râșnițe profesionale și alte materiale auxiliare pentru peste 4.000 de cafenele și hoteluri. Începând din 2019, compania va include în rândul brandurilor distribuite espressoarele și echipamentele de preparare a cafelei produse de Hedone Cafe, în fabrica sa de la Craiova.

“Suntem încântați de această colaborare care promite mult, încă de la început.  Hedone Cafe este un brand care ne-a impresionat prin calitatea de excepție a produselor. De-a lungul timpului am dezvoltat parteneriate cu producători de top din toată lumea, majoritatea provenind din piețele cu tradiție în industria cafelei. Am fost plăcut impresionați de calitatea și grija în execuție a produselor Hedone Cafe, acesta fiind, de altfel, unul dintre atributele pe care punem mare preț în activitatea noastră, și care ne-a consolidat de-a lungul celor 30 de ani de prezență pe piață, poziția de top pe care o deține în industria noastră. “, a declarat  Lee Sang Jin, CEO Nice Korea.

“Parteneriatul cu Nice Korea este de departe o confirmare a faptului că se poate face performanță în industria cafelei și în România, cu resurse locale. Suntem mândri de această reușită, care ne propulsează în rândul producătorilor de top de aparate profesionale pentru prepararea cafelei. Hedone Cafe este un business antreprenorial, construit cu mare pasiune pentru cafea și respect pentru clienții și partenerii noștri, de aici, probabil, și succesul și recunoașterea internațională de care se bucură produsele noastre, pe unele dintre cele mai mari piețe de distribuție din lume” declară Dan Barbu, CEO Hedone Cafe.

La Târgul Internațional de la Seul, brandul Hedone Cafe a fost foarte bine primit, atât de cei care activează în domeniul HORECA, cât și de pasionații de cafea, fiind apreciate în mod deosebit funcțiile inovative și calitatea excelentă a aparatelor, care împreună pot asigura cele mai înalte standarde în prepararea cafelei.

Seoul Café Show este cel mai mare târg de cafea din Asia, și a celebrat anul acesta a șaptesprezecea ediție. Târgul a atras peste 800 de companii din 50 de țări și peste 200 000 de vizitatori. În cadrul târgului au fost organizate peste 2075 de întâlniri directe între furnizori și cumpărători.

Despre Hedone Cafe

Hedone Cafe este o afacere antreprenorială cu capital 100% românesc, singura companie din România producătoare de espressoare profesionale și râșnițe de cafea și furnizor de servicii de la A la Z pentru prepararea cafelei. De la producția espressoarelor și râșnițelor profesionale, la producția și comercializarea cafelei premium, de origine, proaspăt prăjită, până la servicii integrate pentru clienții HORECA, Corporate și SOHO, Hedone Cafe s-a dezvoltat ca un business cu servicii complete, având ca misiune excelența în prepararea cafelei.  Povestea Hedone Cafe începe la finalul lui 2012 și este strâns legată de pasiunea pentru cafea și dorința de a educa gustul românilor și antreprenorilor români din domeniul HORECA pentru cafeaua gourmet. De la un prăjitor de cafea artizanal, compania a ajuns ca în prezent să deservească peste 700 de clienți, la nivel național, și să comercializeze espressoarele și râșnițele profesionale produse în fabrica din Craiova, în țări din Asia și Europa. 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.