Moroșanu a acceptat provocarea lui Ghiță

Share:

Încleștarea de cinci stele dintre Daniel Ghiță și Cătălin Moroșanu devine tot mai posibilă, după ce „Moartea din Carpați” a acceptat provocarea lansată de Ghiță, relatează Gazeta Sporturilor. Veste vine chiar după ce Moroșanu l-a învins, vineri, Ivo Cuk, prin KO, în cea mai rapidă victorie din carieră, care a durat undeva la 30 de secunde.

Cei doi sportivi români se tatonează de mai bine de două luni, în mare parte pe Facebook, scrie gsp.ro. Scandalul a pornit atunci când Daniel Ghiță l-a ironizat și provocat pe Moroșanu, dar a culminat atunci când i-a jignit apropiații.

Atât i-a trebuit lui Moroșanu, care l-a acuzat pe Ghiță că a transformat lupta într-o telenovelă, spunându-i acestuia din urmă că acceptă provocarea și că așteaptă în scris ora și data, precum și o ofertă concretă.

„La început am privit-o ca pe o provocare sportivă, pe care am acceptat-o, iar apoi totul s-a transformat într-o telenovelă în care singurul actor era el, sperând că mai atrage și alți oameni în filmul lui. Probabil, surprins că am zis da, a început să mă jignească. Nu doar pe mine, ci și pe toți sportivii care luptă în Dynamite, unii dintre ei foști colegi sau prieteni. Înțeleg că ai ceva personal cu mine, dar lasă-i pe ceilalți sportivi. Te-am respectat, ai fost numărul 1, acum Benny este numărul 1. Să dăm Cezarului ce este al Cezarului. Nu vrei să lupți în Dynamite? Foarte bine! Nu vrei să lupți cu mine aici? Foarte bine. Dar încetează să mai jignești sportivii. Ești sportiv și știi foarte bine cât de greu e, câte sacrificii se fac din partea fiecăruia dintre acești băieți pentru a fi în ring. Vrei gală neutră? Hai să o facem. O promoție din străinătate de top care să facă acest meci. Arbitrii străini, promotori străini, teste antidoping, teste medicale, teste psihologice. Îți cer public să renunți la meciul cu un sportiv pe care colegul meu de sală, Sebi Ciobanu, l-a bătut de două ori și să începi discuțiile pentru un meci direct. Acum nu mai ai nicio scuză! Aștept ora și data! OFERTĂ CONCRETĂ! Fii bărbat, așa cum te-am cunoscut”, a scris Moroșanu pe Facebook.

Replica lui Ghiță nu s-a lăsat așteptată prea mult și a fost una pe măsură. Luptătorul a spus că, în sfârșit, cu drame și minciuni, Moroșanu i-a acceptat provocarea.

„În sfârșit, a răspuns Moroșanu la provocarea mea! Cu drame și minciuni, dar măcar ai acceptat sa lupți! Sa speram ca nu ne minți! Eu te am provocat, nu tu pe mine! Eu am cerut ora și data! Ca sa rămânem la adevăr…Managerii mei vor sta la masa cu managerii tai si cu cei de la Glory sa vedem dacă vor accepta, locul , ora și data! Bine-nțeles și care sunt condițiile lor! Poate in gala de la Chicago? Am înțeles ca nu ai contract cu Glory la ora actuala. Se putea la Local Kombat sau o gala fără nume in România cu teste, arbitrii neutri! Oriunde, oricând, doar sa lupți odata! Pentru tine nu trebuie sa renunț la nicio lupta, ca nu am nevoie de mare pregătire sa urc cu tine in ring! Eu luptam si pe 15 la Craiova, dar tu ai nevoie de perfuzii și 8 luni de pregătire, deși eu sunt ăla care a avut o pauza mare de patru ani! Sa sune managerii tai, in realitate, ca de doua luni faceți oferta invizibila, care nu au existat niciodată , doar in mintea voastră si fictiv pe Facebook. M a deranjat ca ai mințit presa și publicul! Succes!”, a spus Ghiță, potrivit aceleiași surse.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.