Procesul lui Dragnea, amânat pentru ianuarie 2019

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a amânat pentru 21 ianuarie 2019 judecarea dosarului angajărilor fictive de la Protecţia Copilului Teleorman, în care liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat în primă instanţă la trei ani şi jumătate de închisoare cu executare. Acesta a fost primul termen şi, pentru că nu s-au adminstrat probe, la începutul lui 2019 ar putea fi tras la sorţi un nou complet de cinci judecători, conform legii.

Liviu Dragnea urma să fie fi judecat miercuri de Completul Penal 2, care, în urma tragerii la sorţi desfăşurate săptămâna trecută, are următoarea componenţă: Encean Simona Daniela, Rog Lucia Tatiana, Rus Alexandra Iuliana, Mera Luciana, Popa Rodica Aida.

Instanţa a decis miercuri să amâne pentru 21 ianuarie 2019 judecarea dosarului angajărilor fictive de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Teleorman, în care liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat în primă instanţă la trei ani şi jumătate de închisoare cu executare are loc miercuri.

La următorul termen, în ianuarie 2019, completul ar putea fi altul, întrucât, conform legii, la începutul anului ar urma să aibă loc o nouă tragere la sorţi a completurilor de cinci judecători.

Motivul amânării de la termenul de miercuri este absenţa apărătorilor unora dintre acuzaţi.

Liviu Dragnea nu a fost prezent la termenul de miercuri, fiind reprezentat de avocat. Au lipsit, de asemenea, mai mulţi inculpaţi şi avocaţi din oficiu.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.