Ședința CSAT suspendată în 11 decembrie, reluată miercuri

Şedinţa Consiliului Suprem de Apărare a Ţării (CSAT) care a fost suspendată în 11 decembrie va fi reluată astăzi, de la ora 12.00.

„Şedinţa Consiliului Suprem de Apărare a Ţării, care a avut loc marţi, 11 decembrie a.c., a fost suspendată de către Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, la solicitarea membrilor Consiliului, având în vedere faptul că ordinea de zi a cuprins tematici importante referitoare la apărarea ţării şi securitatea naţională, fapt care a generat discuţii prelungite”, anunţa atunci Administraţia Prezidenţială.

Preşedintele a decis reluarea şedinţei Consiliului Suprem de Apărare a Ţării în data de 19 decembrie, pentru continuarea analizei subiectelor aflate pe ordinea de zi.

CSAT s-a reunit în 11 decembrie la Palatul Cotroceni, pe ordinea de zi a şedinţei fiind incluse subiecte referitoare la planul de înzestrare a Armatei României pentru perioada 2019-2028, planul de întrebuinţare a Forţelor Armate ale României care se trimit la misiuni şi operaţii în afara teritoriului statului român în anul 2019, Planul Naţional de Priorităţi Informative pentru anul 2019 şi programul de activitate al Consiliului Suprem de Apărare a Ţării pentru anul 2019.

În cadrul şedinţei Consiliului urmau să fie analizate şi alte tematici de actualitate din domeniul securităţii naţionale, conform  Administraţiei Prezidenţiale.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.