Mihai Teja, instalat oficial ca antrenor principal la FCSB

0

Mihai Teja a fost numit antrenor la FCSB și a fost prezentat în cadrul unei conferințe de presă, după plecarea lui Nicolae Dică. 

Teja i-a dat lui Becali „o listă cu 7 jucători” pe care îi vrea, iar finanțatorul va decide care sunt cei 4 sau 5 pe care îi va achiziționa în această iarnă.

„I-am spus că-i fac toate poftele. Orice jucător va vrea, îl va avea. În limitele bunului simț. Adică dacă are preț aproape de adevăr. Eu am luat legătura cu jucătorii pe care el îi vrea și suntem cam înțeleși. S-a cam rezolvat. Un impresar vine duminică, în mare s-a rezolvat. Altul e pe drum acum, cu alți doi jucători. Deci jucătorii pe care îi vrea sunt ca și luați. Eu voiam alți doi jucători, dar el nu i-a vrut. Mi-a zis că nu face posesie cu ăia. Bine, să ia ce vrea, poate greșesc eu. Poate el e un băiat care poate să facă ceea ce eu vreau.

Noi trebuie să facem bani. Dacă nu ajungem în cupele europene, degeaba luăm titlul, că nu facem bani. Acum trebuie calificare, dacă nu în Champions League, în Europa League. Încet-încet. Obiectivul e să luăm campionatul. Dacă facem echipă de posesie, o să luăm titlu. Am fi cap de serie și jucăm play-off de Champions League. Pierdem, intrăm în Europa League. Grupele Europa League sunt mai ușor de atins.

Jucătorii pe care îi vrea sunt mai mult jucători de creație. Am luat legătura și am rezolvat cu Ivanov, pentru că așa vrea el. Cristea (n.r. Iulian) e rezolvat, nu e mijlocaș, e fundaș central și poate să crească. Și Filip joacă foarte bine fundaș central, deci nu mai avem nevoie acolo. Am rezolvat și cu Andrei Cristea, dar dacă Mihai vrea alt atacant, nu am nicio treabă. Eu rezolvasem cu Andrei Cristea, dacă dacă nu îl mai vrea, nu-l luăm.

De Fortes a zis că e bun, dar cu jumătate de gură. Are multe kilograme în plus, trebuie să-i punem o clauză să slăbească. Vreau concurență. Toată lumea spune de Tandia. Am discutat și cu impresarul lui, o să vină duminică.”, a declarat Gigi Becali, la conferința de presă.

„Mi-a dat o listă mai lungă, cu jucătorii mai valoroși din România. Mi-a dat o listă de 7 jucători, dar nu vom lua atâția. Voi lua jucători, că noi nu avem timp să stăm să-l creștem pe Florinel Coman. Sau pe Nedelcu. Sau pe Moruțan. De Man n-am ce să zic, sau Tănase, n-am treabă cu el. Coman e valoros, dar pierde mingi. Dacă pierzi, e greu să iei campionatul. O să iau 4-5 jucători, ca să avem experiență și consistență în joc.”, a mai spus Becali.

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.