Anunț șoc pe scena politică. Florin Călinescu își face partid și va candida la președinție!

0

Anunt bomba pe scena politica. Florin Calinescu isi pregateste candidatura pentru presedintia Romaniei. Actorul si prezentatorul de televiziune intentioneaza chiar sa infiinteze si un partid, si-a facut si canal pe internet.

Florin Călinescu vrea să intre în politică. „Eu ma bag dragii mei, dar trebuie sa intelegem ca singur nu fac nici cat o ceapa degerata. Ma uitam acum pe cifre, 170.000 de abonati sau cum se cheama, daca fiecare aduce 2 sau 3 ne putem face ptentru inceput o mica grupare de jumătate de milion care sa conteze. Daca miscarea se realizeaza si conteaza, ne putem insemna sa ne facem si noi loc acolo si sa zicem „stati putin”…. Nu îmi e clar se ce intampla cu niciun partid, cred ca o situatie noua poate sa atraga atentia celor care sunt jupani, este absolut inimaginabil ce se intampla”, a declarat Florin Călinescu pe canalul său.

Florin Călinescu l-a ironizat pe Dragnea pentru vacanţa de după Anul Nou. „Pentru cei care sunt membri de partid sau simpatizanţi PSD, zilele astea ar trebui să fie ale ruşinii. Şefului lor i se r..e de România, deci şi de ei. Să fugi şi să te ascunzi, când grangurii Europei vin la Bucureşti să-ţi încredinţeze preşedinţia continentului, e un gest de mare “bărbăţie“ politică. Pe care el o exersează doar prin odăi. Sau pe la vreo tarla de partid, unde adună laptele salciu al unei turme aduse forţat cu autobuzele la muls.

Cică a plecat ca particular cu gagica. Pe traseu apare şi Verona lui Romeo şi a Julietei sale… Shakespeare, dacă ar afla, ar da foc respectivei opere…sau ar plasa acţiunea în Brazilia, Moscova, Istanbul, Tel Aviv şi Budapesta şi Insulele Beline”, a postat Florin Călinescu pe Facebook.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.