Prima semifinală Eurovision 2019 România, duminică, la Iași

Share:

Un număr de 11 interpreţi, cu tot atâtea momente muzicale, vor participa la Iaşi, duminică seara, la prima semifinală a Eurovision România 2019, unde, în premieră, piesele care vor merge în finala naţională vor fi stabilite atât de juriu, cât şi de public.

Spectacolul se va desfăşura la Sala Polivalentă, sub sloganul „Împlineşte visul!” şi va fi prezentat de Ilinca Avram şi Aurelian Temişan.

Potrivit organizatorilor, seria show-urilor selecţiei naţionale urmează a se desfăşura la Arad, pe 10 februarie, în decorul de la Sala Sporturilor, iar finala naţională va avea loc pe 17 februarie, la Bucureşti.

Potrivit sursei citate, doi dintre concurenţi sunt ieşeni. Este vorba de Dya & Lucian Colareza, care vor interpreta melodia Without You (Sin Ti), muzica aparţinând lui Sergi Gascon şi versurile Sergi Gascon şi Daniela Andres Giraldă Mazo. Trupa ieşeană The Four va interpreta „Song of my heart”, muzica şi versurile aparţinând lui Cătălin Dascălu.

Votul va putea fi exprimat trimiţând numărul de intrare în concurs al favoritului, prin SMS, la numărul 126 ori sunând la acelaşi număr de telefon – 1264 şi tastând numărul piesei favorite din concurs. De pe un număr de telefon se poate vota o singura dată pentru fiecare piesă în parte. Liniile telefonice se vor deschide la semnalul „Start vot!” şi se vor închide după 30 de minute, la semnalul „Stop vot!”.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.