Darius Vâlcov susține că (toată) creșterea cursului este artificială

0

Premierul din umbră al PSD a dezvăluit la România TV că toata creşterea cursului e artificială. „Vom avea şi o analiza dupa ce Consiliul Concurenţei termina controlul la Robor. Poate va incepe si un control pe aceste speculatii pe curs, care afectează persoanele cu rate în euro”.

Darius Vâlcov a anunţat că bugetul pe 2019 va fi în dezbatere miercuri dimineaţă, confirmând că el este construit pe un curs leu-euro mai mic de 4,7.

„Bugetul este finalizat şi, probabil, cel târziu miercuri dimineaţă, dacă nu chiar mâine seară (marţi seară – n.r.), Ministerul Finanţelor îl va pune în transparenţă”, a afirmat Darius Vâlcov la România Tv, întrebat când crede că va fi prezentat spre dezbatere Parlamentului proiectul de lege privind bugetul pe 2019.

În context, el a precizat că bugetul este elaborat pe un curs de sub 4,7 lei pentru un euro.

„Aţi văzut creşterile din ultimii doi ani de zile, adică sunt 71 de miliarde aduşi în plus faţă de 2016 în 2018, creşteri care arată foarte clar că actuala coaliţie ştie foarte bine să aducă bani la bugetul statului şi îi cheltuie aşa cum a promis în campania electorală prin programul de guvernare”, a spus Vâlcov.

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.