Mai puțini bani pentru Start Up Nation în anul 2019?

0

Programul Start-Up Nation va avea finanţare suficientă anul acesta, iar faptul că în proiectul bugetului de stat au apărut mai puţini bani este „o chestiune de comunicare”, care va fi rezolvată odată cu aprobarea în Guvern, a declarat, vineri, pentru Agerpres, ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat, Radu-Ştefan Oprea.

„Bugetul este suficient pentru proiectul Start-Up Nation. Am discutat în această dimineaţă (vineri, n.r.) cu ministrul Finanţelor Publice, domnul Eugen Teodorovici, iar creditele de angajament vor exista în bugetul pe 2019. Ceea ce a fost postat este o propunere, iar orice propunere este perfectibilă. Tema este rezolvată. Ceea ce va fi aprobat de Guvern va arăta exact cum trebuie şi lucrul acesta se va întâmpla foarte repede”, a spus ministrul.

Întrebat dacă nu se va crea o situaţie de incertitudine în rândul mediului de afaceri, din moment ce datele publicate de Ministerul Finanţelor arată că bugetul nu este suficient, Oprea a răspuns: „Acum, cu ajutorul dumneavoastră, sunt convins că această chestiune de comunicare va fi rezolvată şi că încrederea pe care am constatat-o anul trecut în Start-Up Nation va continua să existe şi se va reflecta în numărul proiectelor care vor fi depuse în continuare”.

El a adăugat că, până în prezent, în aplicaţia privind programul Start-Up Nation 2018 au fost înscrise peste 20.000 de planuri de afaceri şi sunt peste 27.000 de utilizatori deja înscrişi, iar aplicaţia este deschisă până în 12 februarie.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.