Gala premiilor Oscar din 2019 nu va avea un maestru de ceremonii

Share:

Academia de Arte şi Ştiinţe Cinematografice de la la Hollywood şi postul de televiziune ABC au confirmat că cea de-a 91-a ediţie a premiilor Oscar se va desfăşura în lipsa unui maestru de ceremonii, ceea ce nu s-a mai întâmplat de 30 de ani, relatează miercuri EFE.

Confirmarea a fost făcut marţi de responsabila cu relaţiile publice ale postului ce va transmite ceremonia şi de organizatori, dorind astfel să pună capăt speculaţiilor care circulau de săptămâna trecută.

De fapt, la tradiţionalul Prânz al nominalizaţilor, desfăşurat luni la Los Angeles (California), mai multe medii de specialitate au avansat posibilitatea ca ceremonia să nu aibă un singur prezentator.

Actorul de comedie Kevin Hart, unul dintre cei mai populari din ţara sa, a anunţat la 4 decembrie că va fi prezentatorul premiilor Oscar, care se decernează la 24 februarie. După anunţul comicului, reţelele de socializare au preluat mesaje mai vechi cu conţinut homofob postate de Hart pe Twitter între 2009 şi 2011.

În faţa criticilor suscitate, actorul a optat pentru a-şi cere scuze şi până la urmă a renunţat la prezentarea galei.

Ultima oară când premiile Oscar s-au desfăşurat fără un prezentator unic a fost în 1989, când producătorul Allan Carr a decis să reunească o pleiadă de staruri în loc să recurgă la un maestru de ceremonii.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.