Dăncilă, prezentată la Bruxelles, ca „premierul Bulgariei”

Share:

Purtătorul de cuvânt al Comisiei Europene Schinas Margaritis a făcut o confuzie, joi, când a prezentat programul prim-vicepreședintelui CE Frans Timmermans, spunând că acesta va avea o întrevedere la Bruxelles cu Viorica Dăncilă, „premierul Bulgariei”. 

Gafă de proporţii la CE, Viorica Dăncilă a devenit „premierul Bulgariei”. „Iar apoi un alt anunţ, prim-vicepreşedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, o va primi, cred ca întrevederea este în curs, pe doamna Viorica Dăncilă, premierul Bulgariei şi actualul deţinător al Preşedinţiei Consiliului UE. … România, îmi prezint scuze, România, deţinătorul Preşedinţiei Consiliului (…)”, a afirmat Schinas Margaritis, joi într-un briefing de presă.

Viorica Dăncilă se află în perioada 6-7 februarie la Bruxelles unde va avea întrevederi cu președintele Consiliului European, Donald Tusk, și cu prim-vicepreședintele Comisiei Europene, Frans Timmermans. Premierul a participat, miercuri, la conferință despre combaterea antisemitismului organizată de România și ulterior a prezentat prioritățile Președinției Consiliului UE, în cadrul sesiunii plenare a Comitetului European al Regiunilor (CoR).

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.