Scandal uriaș în PSD Dâmbovița. Daniel Comănescu, exclus din partid!

Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Daniel Comănescu, a fost exclus din partid, decizia fiind luată, sâmbătă, în şedinţa Comitetului Executiv Judeţean.

Președintele interimar PSD Dâmbovița, Rovana Plumb, a anunțat, sâmbătă, că filiala județeană de partid îl susţine pe Alexandru Oprea pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Județean Dâmboviţa, după excluderea din PSD a actualului lider al CJ, Daniel Comănescu, considerat un apropiat al lui Adrian Țuțuianu.

Preşedintele interimar al PSD Dâmboviţa, Rovana Plumb, a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, că decizia de excludere a lui Daniel Comănescu din partid a fost luată în urma unei hotărâri a Consiliului Executiv Judeţean.

„A fost prezentat un raport în ceea ce priveşte activitatea pe care a desfăşurat-o domnul Comănescu în calitatea de preşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa.

Sunt foarte multe întârzieri (…). Au fost identificate multe disfuncţionalităţi, obiective care nu au fost realizate şi cu care noi am venit în faţa dâmboviţenilor în alegerile locale din 2016.

Nu a informat niciodată de când a fost ales preşedinte al Consiliului Judeţean, organizaţia de partid, care sunt progresele înregistrate sau nu la nivelul CJ. Acestea sunt unele dintre motivele care au condus la luarea acestei hotărâri de comitet executiv”, a precizat preşedintele interimar al PSD Dâmboviţa, Rovana Plumb.

Rovana Plumb a mai spus că Daniel Comănescu va primi motivarea în scris, decizia fiind luată conform statutului.

Senatorul Adrian Ţuţuianu a scris sâmbătă, pe Facebook, după ce preşedintele CJ Dâmboviţa, Daniel Comănescu, a fost exclus din partid, că acesta „n-a pupat inelul de Plumb”, adăugând că „PSD s-a transformat într-o SRL pe care vor s-o falimenteze”.

„L-au exclus pe preşedintele CJ Dâmboviţa pentru că n-a pupat inelul de Plumb. PSD s-a transformat într-o SRL pe care vor s-o falimenteze. Pe cei care văd şi înţeleg asta îi aştept lângă mine”, a scris Adrian Ţuţuianu, pe Facebook.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.